Teen kakulle kuorruteta, käviskö cremefraich kermaviilin sijasta?
Niin, jääkaapissa olisi purkki täyteläistä cremefraichea ja kermaviiliä taas ei ole, kuorrute oli yht´äkkinen idea.
Kommentit (6)
Ei vaan arabialainen maustekakku.
ap
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 10:41"]
Ai voileipäkakulle? Ranskankerman maku ainakin on hyvä savustetun kalan kanssa.
[/quote]
Crema fraice on parempaa! Laita vaan sitä! ranskankerma ja smetana voittaa aina kermaviilin. En käytä kermaviiliä kuin dippeihin mitkä saakin olla vähän löysiä.
Ok ja siitä päästäänkin seur asiaan jota mietin eli voiko kuorrutettua kakkua pakastaa vai kärsiiköhän se kuorrute siitä..??
ap
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 11:41"]
Crema fraice on parempaa! Laita vaan sitä! ranskankerma ja smetana voittaa aina kermaviilin. En käytä kermaviiliä kuin dippeihin mitkä saakin olla vähän löysiä.
[/quote]
no arvaa ??? tietenkin kärsii.
voi haloo
Pakatsa ensin (riippuu mimmonen kakku), ja kuorruta vasta ennen syöntiä. Kermaviili liian löysää kuorrutukseen mielestäni c f parempaa.
Ai voileipäkakulle? Ranskankerman maku ainakin on hyvä savustetun kalan kanssa.