Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teen kakulle kuorruteta, käviskö cremefraich kermaviilin sijasta?

Vierailija
19.12.2013 |

Niin, jääkaapissa olisi purkki täyteläistä cremefraichea ja kermaviiliä taas ei ole, kuorrute oli yht´äkkinen idea.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai voileipäkakulle? Ranskankerman maku ainakin on hyvä savustetun kalan kanssa.

Vierailija
2/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vaan arabialainen maustekakku.

 

ap

 

 

[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 10:41"]

Ai voileipäkakulle? Ranskankerman maku ainakin on hyvä savustetun kalan kanssa.

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Crema fraice on parempaa! Laita vaan sitä! ranskankerma ja smetana voittaa aina kermaviilin. En käytä kermaviiliä kuin dippeihin mitkä saakin olla vähän löysiä.

Vierailija
4/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok ja siitä päästäänkin seur asiaan jota mietin eli voiko kuorrutettua kakkua pakastaa vai kärsiiköhän se kuorrute siitä..??

 

ap

 

[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 11:41"]

Crema fraice on parempaa! Laita vaan sitä! ranskankerma ja smetana voittaa aina kermaviilin. En käytä kermaviiliä kuin dippeihin mitkä saakin olla vähän löysiä.

[/quote]

Vierailija
5/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

no arvaa ??? tietenkin kärsii.

 

voi haloo

Vierailija
6/6 |
19.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakatsa ensin (riippuu mimmonen kakku), ja kuorruta vasta ennen syöntiä. Kermaviili liian löysää kuorrutukseen mielestäni c f parempaa.