Hermo menee tuon imellety kanssa:((
Ohjeissa ja kokemuksissa lukee miljoona eri versiota mitä perunaa käytettävä ja kuinka kauan imellytettävä jne. On jauhoista perunaa ja on kiinteää ja ties mitä. No, tähän asti käyttänyt Rosamundaa ja ei ole tullut hyvä. Nyt ostin ihan vaan jauhoiseksi mainittua pottuja ja tuo on imeltynyt nyt 6h ja eipä ole ilm imeltyminen lähtenyt kunnolla käyntiin koska ei ole löystynyt tuo massa yhtään. Helvetin kuustoista sanon minä, heivaanko tuon roskikseen ja ostan, taas, jotain muuta perunaa ja jos niin mitä tällä kertaa???
Vai pitäiskö vaan ostaa kaupan valmista imellettyä perunalaatikkoa, onko niistä mikään sellaista löysää ja hyvää??
ARGH!!!!
Kommentit (6)
Sekin vielä, mutta ohjeen mukaisesti lämpötila siinä 55 asteessa.
ap
[quote author="Vierailija" time="18.12.2013 klo 14:25"]
Van gogh onnistuu aina jos vain löytyy jostain. Onko lämpötila varmasti sopiva (tarpeeksi muttei liikaa).
[/quote]
Sama kuin aikaisemmin? Vain miedosti lämpimässä, ei 60.
Se löystyminen on vähäistä.
Uuniin kun laitat, lisää nestettä riittävästi.
Esim Marttojen ohje sano, että lämpötilan oltava 55-75 välillä jotta imeltyminen tapahtuu!
ap
[quote author="Vierailija" time="18.12.2013 klo 14:28"]
Sama kuin aikaisemmin? Vain miedosti lämpimässä, ei 60.
Se löystyminen on vähäistä.
Uuniin kun laitat, lisää nestettä riittävästi.
[/quote]
osta kaupan valmista ja laita nyrkki voita ja kossu pakkaseen. Hyvä tulee.
Kirkasta jos ostaisin niin menisi vodkan puolelle, kiitti vaan avuliaasta vinkistä. Ehkäpä löysennänkin tuon mössön vodkalla...
ap
[quote author="Vierailija" time="18.12.2013 klo 14:33"]
osta kaupan valmista ja laita nyrkki voita ja kossu pakkaseen. Hyvä tulee.
[/quote]
Van gogh onnistuu aina jos vain löytyy jostain. Onko lämpötila varmasti sopiva (tarpeeksi muttei liikaa).