Lue keskustelun säännöt.
Porsaan ulko- vai sisäfilee?
Kommentit (8)
Kasslerikin parempaa kun pitkään hauduttaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos tarkoitus on grillata tai paistaa pihvejä, niin kassler on selvästi maukkaampaa kuin kumpikaan noista.
Vierailija kirjoitti:
Kasslerikin parempaa kun pitkään hauduttaa.
Kassler on hyvää grillattuna, muuten liian läskistä.
Porsaanfileet on liian kuivaa. Kassleria sen olla pitää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sveitsinleikkeet ulkofileestä. "Martinan possu" sisäfileestä (kermakastike rakuunalla maustettuna, herkkusieniä ja hillosipulia).
Ulkofilee on tietenkin uunipaistissa parempi, pienestä sisäfileestä voi paistella pihvejä tms.
Riippuu ihan siitä mitä ruokaa on tekemässä. Useammin käytän kyllä sisäfilettä, jos possunlihaa syödään.