Miksi kossusta tulee niin törkeä krapula?
Kommentit (13)
Siinä on niin mieto maku että otat vahingossa liikaa. Ota Dry Vodkaa, siinä on makua.
Vierailija kirjoitti:
Siinä on niin mieto maku että otat vahingossa liikaa. Ota Dry Vodkaa, siinä on makua.
Kossussa on se paha sivumaku. Siksi en koskaan osta sitä. Kavereiden tarjoamana olen muutaman lasillisen juonut. Mikä tahansa vodka on parempaa kuin kossu.
Se on taiitolaji tuo kännääminenkin ja riiippuu vetääkö iloon vai suruuun.
Miksi suklaa lihottaa ja koko levyn kun kiskaisee, olo on kauhea.
Koskisenkorvalääke, ei siittä alkoholin ammattilainen krapulaa saa.
Ei sillä oo väliä mitä juo, vaan miten paljo juo
Joilleki ei viina sovi ku sitä kiskotaan liikaa.
Määrästä se on kiinni. Tulet huoneeksi liikaa etanolia. Ihan sama missä muodossa se on.
Kannnattaa tehdä sellanen tapas lautanen siihen kylkeen: vähän oliiveja, erilaisia juustoja, pähkinöiiitä ja suolakeksejä, ilmakuivatttuakinkkua jne..
Aivan päinvastoin. Mitä enemmän juomassa on muita aineita esim. Maun tai värin vuoksi sen kovempi krapula niistä tulee. Kaikki kunnon alkkikset juovat kirkkaita juuri siitä syystä.
Viinan vähyyttä se on. Kun juo joka päivä tarpeeksi kauan niin aamukankkusen jälkeinen olotila iltapäivään saakka on se normaali olotila ja vaikka kyseessä onkin krapula niin sitä ei riittävän pitkän harjoittelun jälkeen edes huomaa. Sitten illansuussa voi omaan suuhun taas kaataa lisää viinaa jne. Sillä ei ole väliä mikä on viinan merkki kunhan se pysyy koko ajan samana tai ainakin melkein samana.
Tuon rytmin harjoitteluun minulta kului kymmenkunta vuotta.
Vierailija kirjoitti:
Aivan päinvastoin. Mitä enemmän juomassa on muita aineita esim. Maun tai värin vuoksi sen kovempi krapula niistä tulee. Kaikki kunnon alkkikset juovat kirkkaita juuri siitä syystä.
Juurikin tarkkaan näin. Ap on vetäny muutakin kuin kossua.
Taitamatonta tenuttamista.