Miten haihduttaa alkoholi kastikkeesta?
Meinasin tehdä jaloviina-kermakastiketta, mutta mistä tiedän, milloin alkoholi on varmasti haihtunut pois?
Ruokailijoiden joukossa raskaana oleva nainen.
Kommentit (4)
Ja muutenkin sitä tulee siihen niin pieni määrä, että jäljelle jäävä alkoholiosuus per syöjä on todella minimaalinen. Mitä luulet että sellaisesta muka seuraisi? Järki käteen nyt.
Mistä 3 päätteli, että ap:lla on ongelma ruoassa olevan alkoholin kanssa? Voihan se raskaana oleva olla joku nipo, jonka elämä ja lapsi on pilalla, jos suuhun eksyy yhtään mitään alkoholia sisältävää raskausaikana. Helpointa kiehauttaa kastike, ei ole pelkoa alkoholista sen jälkeen.
[quote author="Vierailija" time="02.12.2013 klo 14:03"]
Mistä 3 päätteli, että ap:lla on ongelma ruoassa olevan alkoholin kanssa? Voihan se raskaana oleva olla joku nipo, jonka elämä ja lapsi on pilalla, jos suuhun eksyy yhtään mitään alkoholia sisältävää raskausaikana. Helpointa kiehauttaa kastike, ei ole pelkoa alkoholista sen jälkeen.
[/quote]
Nipolle kannattaa muistuttaa että xylitoli on myös alkoholia ja katsoa kuinka nipo sekoaa :)
Alkoholi haihtuu 70 asteessa, joten jos neste kiehuu, siinä ei enää ole alkoholia.