Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko koskaan maistanut horsmanversoja

Vierailija
27.11.2013 |

tai saniaisen viuluja paistettuna/keitetynä voin kanssa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
27.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole. Viime keväänä suunnittelin etsiväni horsmanversoja, mutten sattunut oikeaan aikaan mökille josta olisin saanut puhtaalta paikalta versoja. Kaupunkialueela en viitsi ruveta keräämään.

Vierailija
2/4 |
27.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Horsmanversoja olen, maistuu hiukan parsalle. Paksuimmat versot kannatta kuoria ennen keittämistä. Saniaisen viuluja en ole löytänyt kun asun niin kuivalla alueella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, kokeilin viime keväänä. Mielestäni eivät kyllä parsalle maistuneet, paljon kitkerämpiä olivat! Käenkaalisalaatti oli taas hyvää, tosin eihän sitä oksaalihappoa kannata paljoa syödä. Rakastan myös kuusenkerkkiä, pitäisi pakastaa niitä ensi keväänä! Lapset tykkää kuusenkerkistä myös.

Vierailija
4/4 |
28.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kitkeryys tulee siitä kuoresta, kannattaa kuoria ne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kuusi