Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä kostuttaisit kakun kun täytteenä hillo ja kermavaahto?

Vierailija
03.11.2013 |

Täytteenä siis kuningatarhillo ja kermavaahto. Millä kostuttaisit? Vuoraan kakun mansikkakreemillä marsipaanin alle.

ajattelin myös kokeilla pohjaa kokonaan ilman perunajauhoja, siis vain munat - sokeri - vehnäjauho. Onnistuukohan..?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisin lihalientä ;)

Vierailija
2/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

miedon värisellä (keltainen) mehulla, limpparilla, sitruunasokerivedellä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.11.2013 klo 15:45"]

Laittaisin lihalientä ;)

[/quote]

 

Tuo on hyvä kyllä, mutta minä ehdottaisin maustekurkkujen lientä. Jotenkin kivan etikkainen..

Vierailija
4/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sekamehulla kostutus

Vierailija
5/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan pelkällä maidolla ettei tule liian makeaa.

Vierailija
6/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

"sokerivedellä"! Hyi kauhistus.

 

Vaniljasokerilla maustettu maito on paras ja neutraalein. Jos ei sitä ole koskaan kokeillut, se voi kuulostaa oudolta, mutta kokeilkaapas. Minäkin inhoan maitoa, mutta tuohon se sopii parhaiten. 

 

Miksi muuten laitat vielä marsipaanin mansikkakreemin päälle? Tulee varmaan hirveän imelä. Ja joku käskee vielä kostuttamaan sokerivedellä. En söisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo limppari- ja sokerivesikakut ovat aivan hirveitä! Luulin, että niitä ei kukaan enää tee, kun kaikki vanhat mummot ovat kuolleet, muta olin väärässä. :(

 

Vaniljamaito on ainoa oikea. Kakkujen tulee olla raikkaita, ei sokeripommeja.

Vierailija
8/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän laimennettu omenamehukin on aika kiva ja raikas vaihtoehto, ei värjää kakkupohjia kuten sekamehu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.11.2013 klo 16:07"]

"sokerivedellä"! Hyi kauhistus.

 

Vaniljasokerilla maustettu maito on paras ja neutraalein. Jos ei sitä ole koskaan kokeillut, se voi kuulostaa oudolta, mutta kokeilkaapas. Minäkin inhoan maitoa, mutta tuohon se sopii parhaiten. 

 

Miksi muuten laitat vielä marsipaanin mansikkakreemin päälle? Tulee varmaan hirveän imelä. Ja joku käskee vielä kostuttamaan sokerivedellä. En söisi.

[/quote]SITRUUNAsokerivedellä sitruuna antaa raikkautta hillokakkuun sokeria sen verran ettei "paikat irtoo"

Vierailija
10/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teille, jotka kauhistelette sokerivedellä kostuttamista. Sokerivesi on nimenomaan se, mitä leipomoissa käytetään. Ei todellakaan mitään vaniljamaitoa. Siihen veteen ei laiteta mitenkään isoa määrää sokeria, sen ei ole tarkoitus olla hampaita sulattavan imelää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kostutan maitokahvilla. Siitä tulee ihan oikeaa makua, ei vaan kostutus. Siihen voi laittaa joukkoon sokeria, mutta itse en sitä laita.

Vierailija
12/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.11.2013 klo 16:09"]

Nuo limppari- ja sokerivesikakut ovat aivan hirveitä! Luulin, että niitä ei kukaan enää tee, kun kaikki vanhat mummot ovat kuolleet, muta olin väärässä. :(

 

Vaniljamaito on ainoa oikea. Kakkujen tulee olla raikkaita, ei sokeripommeja.

[/quote]Musta hillokakku on itsessään niin äklömakea, että ei tuo vaniljasokerimaito sitä kyllä mitenkään raikasta. Jotain tolkkua tietenkin pitää olla siinä, että millaista limpparia käyttää. Missään muuten en nähnyt, että joku olis käskenyt kostuttaa sokerivedellä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko kakkupohjaan käyttää perunajauhoakin? Itse teen kakun aina vehnäjauhoista, sokerista ja munista. Kostukkeksi laitan mehua, vaikka jotain mehukattia tms.

Vierailija
14/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asun Keski-Euroopassa ja täällä ihmiset osaa leipoa aivan ihania kakkuja, eikä niitä ikinä kostuteta mitenkään. Kostuttaminen on täysin turhaa. Kakut leivotaan edellisenä päivänä ja pidetään viileässä muhimassa. Viimeistely tarjoilupäivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaniljamaidolla... lasiin maitoa t-lusikallinen vaniljasokeria.

Vierailija
16/16 |
03.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu ilman perunajauhoja, sehän on vain "vippaskonsti" eikä ainakaan sokerikakkupohjaohjeeseen "kuulu".

Kostutan yleensä täytteessä käytettävien marjojen tai hedelmien mehulla, eli varmaan tuossa tapauksessa jollakin sekamehulla tms.