Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt pika-apua, kakut pilalla?? (Sokerimassa)

Vierailija
02.11.2013 |

Tein kakut eilen illalla valmiiksi ja kuorrutin fluoria Virpiniemessä ja rahaan seoksella, no nyt on tietty hikoillut läpi. Mitä hittoa teen, vieraat tulee klo 16 (vasta, hikoaa siis vielä paljon) ja kaupatkaan ei oo auki. Kohta pääsee itku :(

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja joo, tiedän nyt ettei kermaa alle. Ennen on kyllä onnistunut. 

Vierailija
2/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mitä ihmettä tuo muutti ekaan viestiin, siis flora vispiä ja rahkaa! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on sileä pinta, niin rohkeasti vaan tomusokeria päälle, ja kevyesti pyyhit sillä kakun pintaa. Pullasuti voi olla hyvä työkalu siihen.

Vierailija
4/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten saan sen reunoille hyvin? Ne on pahimmat, kuplii vaan. :( ap

Vierailija
5/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeasti, mulla on tosi hätä kun kyseessä vielä esikoistytön ristiäiskakut ja varmaan kuviakin otetaan paljon ja raskaus/synnytyksen jälkeiset hormonitkin hyrrää :/

osaisko joku sanoa, että voinko tehdä näin: revin sokerimassan pois kokonaan ja yritän tehdä kermakuorrutukset päälle ja reunoille? ja yritän sit keksiä siihen keskelle jotain nättiä. ainakin toiseen kakkuun voisin kokeilla kun on hurjemman näköinen :/

Vierailija
6/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai  voinko pursottaa reunat kermalla sokerimassan päälle, pysyykö? reunat ovat pahimmat kuplivat ja tomusokeria en saanut niihin siististi vaan alkoi repeillä koko kuorrute :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä repisin massat pois. Sen jälkeen helppo pursottaa kermat reunoille. On paljon paremman makuinenki, kuin sokerimassa.

Vierailija
8/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai jos sulla on suklaata ja voita, niin voit tehdä suklaakuorrutteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei oo suklaata.. kait se täytyy repiä pois ja kuorruttaa uudestaan joko kermalla (oon vaan niin huono siinä ja sit täytys olla jotain koristeita mitä ei nyt oikein ole :( ) tai sit yrittää uusiks sokerikuorrute laittaa viime hetkellä. ei ois vaan tarvittu tähän mitään ylimäärästä hässäkkää...

Vierailija
10/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

öh, miksi laittoit flora vispiä? olisit laittanut kuohukermaa eikä mitään tekokermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos tilanne on todella paha, sitten vaan kuorit sokerimassan pois ja siloitat kermaseokseaiheiden päälle.

Vierailija
12/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keinokermat on perseestä, otan osaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmisiä kiinnostaa enemmän leipomuksen maku eikä ulkonäkö. Itse siivilöisin kylmän rauhallisesti tomusokeria päälle ennen esillepanoa ja sillä siisti.

Vierailija
14/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos päivän parhaista nauruista:

 

kuorrutin fluoria Virpiniemessä ja rahaan seoksella :DDD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

15, naurattais itseäkin jos ei itkettäis, kiireessä kun yrittää kirjoittaa ennakoivalla... hienosti tabletti muutti kyllä tekstin omakseen. ap

Vierailija
16/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mikään kerma estä hikoamasta jos massa yön yli.

Rasvakreemi eristää kosteuden nousemisen kakun pintaan. Tämä noille Flora vispistä viisasteille.

 

Jos sinulla on kermaa niin paljon että kuorrutteeksi riittää niin kaavi kuorrutteet pois ja pinnoita kakut kermalla. Kukaan ei tiedä epäonnistumisestasi mitään kun et asiaa mainitse.

 

Joskus joutuu muuttamaan suunnitelmia.

 

kondiittori

 

Vierailija
17/17 |
02.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kondiittori jatkaa, hyvää ristiäispäivää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän seitsemän