Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt pitäisi alkaa tekemään karjalanpaistia

Vierailija
05.10.2013 |

saas nähä miten ukon käy. en oo koskaan tehnyt :O

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sulla on ohjeita sen tekoon, niin ihmettelen kovasti, jos epäonnistut...

Vierailija
2/4 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti on yksi niistä ruuista, joiden "ainoita aitoja ohjeita" on hirmuinen määrä. Kuuluu siis samaan sarjaan kuin paella, burgundinpata, moussaka ja monet muut klassikot. Se ainakin on varmaa, että karjalanpaistissa raaka-aineiden lisäksi oleellista on kypsennystapa. Lihan pitää sekä hautua että  paahtua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistat vain pitää uunissa sen min. 3 tuntia. Muuten tulee sitkeää.

Vierailija
4/4 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi helpoimmista ruoista. Siinä ei epäonnistu, kuin hätäiset.