Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos ja kun laitat itse ruokaa

Vierailija
24.08.2020 |

kuinka suuri osa valmistusaineista on jotain korvikkeita?

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

O%

Vierailija
2/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei yhtään.

Tai no, liemikuutioita joskus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tarkoitat korvikkeilla?

Vierailija
4/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitann sinappia ja ketsuppia kurkkuun.

Vierailija
5/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä tarkoitat korvikkeilla?

Esim. kerman tilalla jotain muuta, lihaliemen sijaan kuutioita, voin tilalla margariinia yms.

Vierailija
6/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei yhtään.

Tai no, liemikuutioita joskus.

Valehtelet

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liemikuutiota käytän, ihan aitoa kermaa ja voita jne. Mitä sitten?

Vierailija
8/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei yhtään.

Tai no, liemikuutioita joskus.

Valehtelet

Mulggu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

Vierailija
10/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

HEHHEH

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

Et ole tosissas.

Vierailija
12/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihafondia käytän. Sekin on lisäaineeton tiiviste eikä natriumglutamaattia.

Leivän päällä beceliä koska lapsi ei tykkää voin kovuudesta ja leivonnassa juoksevaa margariinia välillä. Muuten ruuanlaitossa voita ja oliiviöljyä.

Muuta ei tule mieleen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

Et ole tosissas.

Oletko vähän erityinen? Kaurakerma on 5/5 ei pieretä tai tule ripuli. Koostumus on sama kuin kermassa mutta maku parempi (subjektiivisesti tottakai, duh)

Vierailija
14/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liemien tilalla käytän fondia, jos jotain. Kerman ja maidon korvaan kauraversioilla, koska ne maistuu mun mielestä ruuassa paremmalla eikä pala pohjaan niin helposti.

Riisin korvaan osittain linsseillä tai kvinoalla. Lasketaanko se?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mikä kaikki on korvike... mutta varmaan käytän niitä aika vähän. Käytän voita, munia, maitoa, kermaa... no joskus myös jotain kasvikermoja.. Mutta aika jännä kysymys, miksi tämä kiinnostaa sua?

Vierailija
16/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesällä ja syksyllä kätäytän sesongin mukaisia kotimaisia kasviksia, mutta muutaman kuukauden ajan käytän pakastekasviksia. Niissä on ravintoaineet paremmin tallella kuin kaukaa lennätetyissä kasviksissa tai suomalaisissa nahistuneissa juureksissa.

Enkä näe hirveästi eroa siinä ostanko liemikuution vai mausteita kaupasta. En mä niitä pippureitakaan itse viljele, eivätkä ne hyppää pussiin itsestään ja käsittelemättä.

Vierailija
17/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihafondia käytän. Sekin on lisäaineeton tiiviste eikä natriumglutamaattia.

Leivän päällä beceliä koska lapsi ei tykkää voin kovuudesta ja leivonnassa juoksevaa margariinia välillä. Muuten ruuanlaitossa voita ja oliiviöljyä.

Muuta ei tule mieleen

Syötät lapselle sontaa, koska hän ei tykkää voin kovuudesta??

Oletko ihan viisas??

Vierailija
18/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

Et ole tosissas.

Oletko vähän erityinen? Kaurakerma on 5/5 ei pieretä tai tule ripuli. Koostumus on sama kuin kermassa mutta maku parempi (subjektiivisesti tottakai, duh)

Vaikka sinun ja minunkin vatsani kestää paremmin kaurakermaa kuin oikeaa kermaa, ei kaurakerma siltikään ole oikeaa kermaa, vaan korviketta.

Vierailija
19/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyrin tekemään prosessoimattomista raaka-aineista, maitotuotteet täysrasvaista luomua, heviosasto kotimaisena ja tuoreena (marjat pakastettu itse).

Joskus sitten kalapuikot ja ranskikset uuniin ja heinziä päälle.

Vierailija
20/31 |
24.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermaa se on kaurakermakin. Inhoan maitotuotteita eikä maha edes kestä niitä.

Et ole tosissas.

Oletko vähän erityinen? Kaurakerma on 5/5 ei pieretä tai tule ripuli. Koostumus on sama kuin kermassa mutta maku parempi (subjektiivisesti tottakai, duh)

Vaikka sinun ja minunkin vatsani kestää paremmin kaurakermaa kuin oikeaa kermaa, ei kaurakerma siltikään ole oikeaa kermaa, vaan korviketta.

Mitä sillä korvataan? Molemmat on vaaleita koostumukseltaan sakeita sössöjä joilla saa ruokaan tietynlaista rakennetta, toinen vain maistuu minusta pahalle ja saa mahan sekaisin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi