Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kaupoissa ei ole persikoita? Ta onhan

Vierailija
21.08.2013 |

toki säilykkeenä ja joskus tuoreenakin. Mutta tuoreena on useammin nektariineja. Mikset ole säilykenektariineja ollenkaan? En ole koskaan nähnyt.

Tällaista olen pohdiskellut.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nektariinit on posliineja, toisin kuin persikat. POsliinia on kivempi panna poskeen.

Vierailija
2/13 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Persikan säilyvyys ja "käsittelykestävyys" ovat huonommat, kuin nektariinin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tuossa meidän lähi-Prismassa (Viikin Prisma Helsingissä) on useimmiten tuoreenakin sekä persikoita että nektariineja. 

 

Itse tykkään enemmän persikoiden mausta, mutta useimmat tuntuu olevan toista mieltä, koska nektariini on makeampi niin se maistuu useimmille paremmin. Tosin kummatkaan tuolta Prisman hyllystä ei ole kuin kalpea aavistus siitä mitä on jos ne saa vaikka Italiassa tai Espanjasta suoraan puusta, optimaalisen kypsinä ja auringon kypsyttäminä...

Vierailija
4/13 |
24.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mmm, donitsipersikat... ne on kyllä hyviä. tulee vaan mieleen, miten donitsi ja persikka on voinu risteytyä :o

Vierailija
5/13 |
24.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen otanta sinulla on, mitä tarkoitat sanalla "kaupoissa"? Missä päin Suomea olet? 

Lähi-K-marketissani (Helsingin Arabia) on tuoreita persikoita ja nektariineja. 

Nektariinien kuori on ohut, ehkä se jotenkin vaikuttaa siihen, ettei siitä saa säilykettä. Persikka on ehkä helpompi kuoria teollisesti?

Vierailija
6/13 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molempia myydään tuoreena lähes kaikissa ruokakaupoissa, siis kasvukauden aikana, ei niitä voi myydä jos ei ole tuotantoa.

Purkkinektariineja en ole nähnyt missään. Ovatkohan persikat jotenkin helpompia purkittaa, tulee kauniimmat näköisiä puolikkaita? Maku on ainakin voimakkaampi, ehkä se vaikuttaa.

Donitsipersikat on kivan makuisia, aromaattisempia kuin tavalliset, kannattaa kokeilla, jos ett ole maistaneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.08.2013 klo 20:57"]

Lidlissä oli eilen molempia. Ostin kylläkin nektariineja.

[/quote]

 

siis säilykenektariineja?

 

Vierailija
8/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisko ne karvattomat naktariinit jalostettu vain syöntiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ota ananas , älä persikkaa. Saat mitenpäin vaan.

Vierailija
10/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlissä oli eilen molempia. Ostin kylläkin nektariineja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nektariinit pelkäävät tölkkejä. Tätä ei moni tiedä.

Vierailija
12/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näkyy nuo nektariinit vieneen tilaa persikoilta. Onkohan ne helpompia tai halvempia tuottaa. Hitusen paremmin ne kyllä tuntuvat säilyvän vaikka aika helposti pilaantuvat huoneenlämmössä nekin. Jääkaapissa säilytän, siellä pysyy hyvänä. Persikka ei tunnu niin hyvin tykkäävän kylmästä, eli olisko kyse tästä? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkkipersikka vs. Purkkinektariini. Helpompi jo sanoakin purkkipersikka. 

 

Nektariineja myydään tuoreena "purkissa" eli rasiassa ja myös oikeasti irrallaan. Just jouduin heittämään kolme kompostiin, kun homehtuivat:(