2/5 dieetti - muita joiden vaikea syödä paastopäivän jälkeen?

Vierailija

Mun on aina tosi vaikea syödä kunnon aamupalaa paastopäivän jälkeen. Kaikki maistuu rasvaiselta, suolaiselta, sokeriselta. Ruuan ajatteleminen etoo. Onko muilla ollut samanlaisia Ja en ole syömässä mitää erityisen raskasta tai erikoista. Kevytjuusto ruisleivän päällä vaan tuntuu jo ihan liialta eikä leivällä ole edes levitettä.

Kommentit (12)

Vierailija

Joo, sama juttu. Otin sit vaan jonkun pienen suupalan jotain ja söin sitten kun tuli nälkä. Joutui odottelemaan vähän pidemmälle päivään.

Vierailija

Mulla tän aamun aamiainen oli vajaa kahvikupillinen muroja ja luumu. Kevytmaito maistu tosi rasvaiselta muroissa. Jukurtti yleensä menee aamulla. Ei vaan ollu kaapissa tänä aamuna.

Vierailija

No ehkä se dieetti sitten toiii. Sehän on vaan hyvä jos rasva alkaa maistua "läpi" ruuista ja alat niitä välttämään. Pitäiskööhän munkin nyt istten ihan oikeasti kokeilla tuota dieettiä. Mä en yleensä usko mihinkään poppakonsteihin vaan kuluta enemmän kuin syöt jne...

Vierailija

Tarkoittaako 2/5 dietti että viidestä päivästä kaksi on paastopäiviä? Eli ei kaksi pv viikossa? Eli nuo paastopäivät (viikonpäivät) vaihtelee joka viikko, ja välillä osuu 3 paastopäivää viikkoon?

Vierailija

Ihan vieras ilmiö minulle. Itse pidän nuo paastopäivät lounaasta lounaaseen, ja kyllä vaan oikein hyvin maistuu lounas heti tuon vähäkalorisen 24 tunnin jälkeen. Mutta ihmiset ovat erilaisia. Itse olen muutenkin aika isoruokainen ja kova herkuttelemaan. Äskenkin meni melkein 150 g tummaa suklaata "iltapalaksi".

Vierailija

Painoa on pudonnut puolisen kiloa viikko. En ole lisännyt liikuntaa tai muutenkaan tehnyt muuta erityistä. Olo on energisempi ja olen vähäkalorisen päivän jälkeen virkeämpi. Mulle tämä sopii, sillä tarvitsen selkeät säännöt. 

 

Joku tuttu valitti, että päätä särki paastopäivänä. Hän oli pitänyt kirjaimellisesti ruuattoman päivän. Kyllä siinä alkaa päätä jomottaakin. 500 kaloriin mahtuu yllättävän paljon ruokaa.

Vierailija

Miehen kanssa ruettiin tälle dieetille, vaihdettiin vaan paastopäivät keskiviikolle ja sunnuntaille, koska maanantaina on ukolla treenit ja sillon on kaloreita oltava normaalisti.

Paastopäivinä ainakin minua on vaivannut jatkuva syömisen tuska nyt parin ekan viikon aikana, koko ajan haluaisi syödä, mutta tiedän sen olevan psykologinen juttu.

Paaston jälkeisenä päivänä on virkku olo ja ruokaa ei tarvitse lappaa lautaselle tolkuttomasti, eli annoskokokin on pienetynyt huomattavasti. Olo on muutenkin vireämpi ja hyväntuulisempi. Painon pudotuksesta en sitten tiedä, kun ei omisteta vaakaa :)

Vierailija

Mä paastoan kans lounaasta lounaaseen, joten ei suoranaisesti ole tuollaista vaikeutta, en muutenkaan saa aamuisin mitään alas. Mulla painoa mennyt 12 kg, mistään en ole joutunut luopumaan ja jopa kesäloman saldo oli miinusmerkkinen. Myös makeanhimo on kadonnut tyystin, joskus kun syön namin, niin se sokerisuus suorastaan ällöttää.

Vierailija

Kannattaisi varmaan syödä ruokia, jotka eivät ole rasvaisia, suolaisia ja sokerisia, jos ne kerta etovat. Smoothiet, salaatit, hedelmät, kasvikset jne. ovat parhainta ja terveellisintä ravintoa, varmasti ilman ylimääräisiä rasvoja, suoloja ja sokereita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat