hyvä butter chicken ohje?
Oisko tää Meillä kotona -sivuston ohje hyvä?
https://www.meillakotona.fi/reseptit/butter-chicken-eli-intialainen-voi…
Kommentit (4)
Marinoisin kanoja jugurtissa, mutta lisäisin mukaan myös kuivamausteita tai currytahnaa. Käyttäisin paseeratun tomaatin sijasta tomaattimurskaa ja "paistaisin" sitäkin pelkän kannen alla hauduttamisen sijaan.
https://cafedelites.com/butter-chicken/
Tämän mukaan olen joskus tehnyt, ja oli ihan v i t u n hyvää.
Jos tekee ihan pensselillä voikanaa, täytyy tajuta ettei siihen oikeasti tule kovinkaan paljon voita, vaan lähinnä sitä jogurttia. Itse pidän paseerattua tomaattia parempana intialaisessa ruoanlaitossa, mutta intialainen kaverini tosiaan käyttää mieluummin tomaattimurskaa (kuten aiempi vastaaja suositteli).
Fuji-vuorelle on monta tietä.
Vierailija kirjoitti:
https://cafedelites.com/butter-chicken/
Tämän mukaan olen joskus tehnyt, ja oli ihan v i t u n hyvää.
Jos tekee ihan pensselillä voikanaa, täytyy tajuta ettei siihen oikeasti tule kovinkaan paljon voita, vaan lähinnä sitä jogurttia. Itse pidän paseerattua tomaattia parempana intialaisessa ruoanlaitossa, mutta intialainen kaverini tosiaan käyttää mieluummin tomaattimurskaa (kuten aiempi vastaaja suositteli).
Fuji-vuorelle on monta tietä.
En ole aloittaja, mutta voisitko kertoa suomeksi kuinka teet tuon? Nuo keittiösanat ja raaka-aineet menee vähän ohi... Kiitos jos viitsit :) Pus
up