Mitä te kokkaatte vkonloppuna? Ja grillaatte?
Kommentit (13)
Tänään grillataan kanaa, sipulia, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia. Lisäksi keitän uusia pottuja, tarjolla myös omaa (ihan parasta) konjakkimarinoitua graavilohta ja Vestan silliä (se aito perusmaku). Jälkkäriksi vaniljakermaajättelöä ja mansikoita (reilusti)
Huomenna syödään isovanhemmilla. Mieheni isä on erinomainen kokki, joten vesi kielellä mennään kesäpöytään...
Sunnuntaina grillataan siikaa kokonaisena itämaisin maustein ja sen lisukkeena raikas perunasalaatti uusista perunoista (oliiviöljy, balsamico, tuoreet yrtit). Jälkkäri vielä hakusessa.
Ei me grillata, mutta ei muutenkaan tarvitse olla joka kerta eri ruokaa. Tänään oli salaattia, uuniperunoita, olutmakkaroita ja jogurttipohjaista kastiketta. Huomenna on uusia perunoita, sillimössöä, graavilohta ja salaattia. Sunnuntaina varmaan jauhelihakastiketta ja spagettia.
[quote author="Vierailija" time="28.06.2013 klo 18:42"]
Tänään grillataan kanaa, sipulia, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia. Lisäksi keitän uusia pottuja, tarjolla myös omaa (ihan parasta) konjakkimarinoitua graavilohta ja Vestan silliä (se aito perusmaku). Jälkkäriksi vaniljakermaajättelöä ja mansikoita (reilusti)
Huomenna syödään isovanhemmilla. Mieheni isä on erinomainen kokki, joten vesi kielellä mennään kesäpöytään...
Sunnuntaina grillataan siikaa kokonaisena itämaisin maustein ja sen lisukkeena raikas perunasalaatti uusista perunoista (oliiviöljy, balsamico, tuoreet yrtit). Jälkkäri vielä hakusessa.
[/quote]Osoite?
Meillä grillataan huomenna lohta, uusia perunoita, grillikasviksia, lisukkeeksi raikasta salaattia.
Ylihuomenna sitten kanaa grilliin kera lohkoperunoiden ja toisenlaisten grillikasvisten.
Joka toinen päivä keitettyjä, joka toinen paistettuja uusia perunoita. Paistetut ei tarvi lisäkseen kuin vihreitä sipulinvarsia. Keitettyjen kanssa kananmunaa ja mahdollisesti silliä.
Nam! saiskos ohjetta tuolle tonnikalalle? vai ihanko vaan kalatiskiltä tonnikalaa ja grilliin? siveletkö pintaan mitä? mikä muuten tonnikala"fileen" paistoaika? Entä tuo salsa?
ap
Entä mitä kanaa te käytätte kun grillaatte? jotenkin tuntuu että sekin kaipaisi vaihtelua mutta kanahan on tietty kanaa aina..viimeksi sivelen marinoimattomat kanafileet punaisella pestolla.
ap
Älkää pliis syökö tonnikalaa. Suurin osa lajikkeista uhanalaisia. Mä en ole syönyt 7 vuoteen, enkä oo mikään vihervassari...
Tässä meidän grillisetti: jotain lihaa, halloumijuustoa, mustapekka-tuorejuustolla täytettyjä ja pekoniin käärittyjä herkkusieniä (älyttömän hyviä), ananasrenkaita. Lisukkeena uusiapottuja, silliä ja salaattia jossa fetaa.
Googlaa: beerbuttchiken
possun kassler tai ribsit
uunissa 100 astetta ylikypsäksi ja leikkaa viipaleet ja grillaa rapeaksi kasslerpihvit tai ribsit
Grillataan tonnikalaa ja maissia, sen lisukkeena hedelmä-chilisalsa.