Detur äkkilähtömatka lasten kanssa määrittelemättömällä majoituksella

Vierailija

Varmaan hullu idea, mutta ollaan aika seikkailunhaluinen perhe(2 aik + 4 lasta), eikä majoitus ole koskaan ollut tärkein kriteeri vaan aurinko ja lämpö! Aasiassakin ollaan majoituttu aina paikallisten paikoissa ja syöty vain paikallisissa ravintoloissa. Deturilta sain tietää, että wc ja kylpyhuone löytyy aina, hotellimajoitukset hotellissa tai huoneistohotellissa. Netissä kahlasin ja hyviä kokemuksia pääasiassa kaikki MM matkat oli. Nyt siis kiinnostaakin että jos varaan kaksi huonetta, niin päästäänkö koko perhe samaan hotelliin vai onko kellekään käynyt niin että perhe on jaettu kahteen eri hotelliin? Virkailija ei voinut luvata, mutta totesi että on aika epätodennäköistä jakaa perhe eri paikkoihin.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ei ole tuo matkatoimisto ikinä mun valinta. Ja lasten kanssa matkustaessa haluan tietää mihin hotelliin menen. Aikuisten matkat on luku sinänsä. Ja tosiaan jos haluat niin riski on suuri, että olette eri hotelleissa. Ja välimatkaa voi olla paljon,

Itse käytän pääasiassa Finnmatkat ja Tjäreborg. Ja joskus harvoin Aurinkomatkat. Tosin nyt Am jää. Mitäs on Finnairin lennot.

Vierailija

Onpas huoletonta. Voitko suomessa tehdä noin, heittää lapset eri hotelliin vaikkapa 40 km päähän? Ja aloittaa lomailu? Suomessa tuosta joku tekis varmasti ilmoituksen.

Vierailija
Vierailija

Onpas huoletonta. Voitko suomessa tehdä noin, heittää lapset eri hotelliin vaikkapa 40 km päähän? Ja aloittaa lomailu? Suomessa tuosta joku tekis varmasti ilmoituksen.

Jos tekee kaksi varausta niin ei mahdottomuus. Jos on vaikka varaukset 1 aik+2 lasta  kahteen kertaan.. Eipä taitaisi mennä edes varasu läpi alaikäisillä pelkästään.

Vierailija

Helvetin hölmöt. Mikä vitum ilmoitus. Kuka sanoo että kaksi aikuista menee samaan hotelliin. Eiköhän se jako mene niin, että 1 aikuinen ja 2 lasta. 4 voisi ajatella niillä aivoillansa.

 

 

Vierailija

Meillä on ollut hyviä lomia Deturilla, sekä etukäteen varatuissa heidän listojensa kalleimmissa, että äkkilähtöjen hotelleissakin. Olisimmeko kerran olleet äkkilähdöllä ja vaihtaneet heti alussa hotellia, sujui kommelluksitta. Ei se palvelu ole ollut sen kummempaa Aurinkomatkoilla, Finnmatkoilla, Tjäreborgilla tai mitä niitä Suomessa operoivia toimistoja onkaan. Ihan samalla konseptilla kaikissa mennään. Rehellisyyden nimissä aivan viimevuosilta ei ole kokemuksia, kun muutimme ulkomaille viitisen vuotta sitten eli sen mukaan tietysti kannattaa tätä kokemusta kuunnella... Mihin päädyttekin, niin Hyvää Matkaa! :)

Vierailija

Kiitos kovasti kaikille asiallisista vastauksista! Ja todellakin majoitutaan niin että 1 aik + 2 lasta, jos se nyt jollekin oli epäselvää... Tänään pitäisi päätöksiä tehdä :)

Vierailija

No en lähtisi jos ei tietoa onko sama hotelli!

Siis se toinen hotelli voi olla vaikka ihan toisessa kohteessa eli välimatkaa vaikka 100km ja sitä väliäkö sitten reissaatte koko loman?

 

Vierailija

No itse en lähtisi määrittelemättömään majoitukseen lasten kanssa. Minulle on tärkeää että sijainti on hyvä ja laatutaso kohtuullinen. Jos joutuu hotelliin, joka on kaukana kaikesta, menee loma kyllä osittain pilalle.

Vierailija

Kannattaa lukea tarkkaan ne matkan ehdot. Turha luulla, että ne netissä näytetyt hotellit ja huoneistot ovat ainoita vaihtoehtoja. Yleensä lukee, että voidaan muihinkin kohteisiin laittaa. Tai voitte joutua vaihtamaan majoitusta kesken kaiken. Että voi käydä hyvin tai voitte joutua vaikka yökerhon seinänaapureiksi.

Vierailija

No, kyllä se varaus samaan kohteeseen tulee. Ja jos joudutaan eri hotelleihin niin sopu tilaa antaa ja ollaan vaikka kaikki siinä samassa huoneessa!

Vierailija

Kukin tyylillään, mutta itse en uskaltaisi lähteä.

Jos käy hyvin, saatte samasta hyvästä hotellista kaksi huonetta, jossa olette majoittuneina koko lomanne ajan. Jos taas käy surkeasti pahimmillaan teidät on sijoitettu kahteen eri vuokra huoneeseen joissa on kerrossängyt, ei siivousta, eikä vastaanottopalveluita ja välimatkaa huoneiden välillä 10-100km... Lisäksi saatatte joutua vaihtamaan huoneita kesken loman vielä surkeimpiin huoneisiin. Niissä saattaa olla myös torakoita yms. hyönteisiä puutteellisen siivoamisen ja huolenpidon puutteen vuoksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat