Miten hävittäisimme lassukat keskuudestamme?

Vierailija

Hyvät naiset, nyt ideoita. Tietenkin luonto ja evoluutio pidemmän päälle karsivat kaiken ei-toivotun, mutta nyt pikaisemmat keinot kehiin please.

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

Jenkeissä ei haluttu inroverttihyypiöitä korkeakoulutukseen, siksi nykyiset amerikkalaiset ovat parhaita missä tahansa. Hyvä johtaja/hyvä mies on extrovertti ja leppoisa kaveri, eikä vihaa ja patoutumia tihkuva katkeruuden pullistuma, joka omien puuteidensa takia vihaa naisia.

Lassukka on introvertti peräkammari, joka elää omassa ja Henry Laasasen päässä vilkasta elämää, muualla ei.

Vierailija

Mutta haluaisitteko lapsestannekin lassukan? Miten estää moinen katastrofi? Itse ehdottaisin joukkueurheilua tai mitä tahansa, ettei lapsi kasva vinoon ja elä lopulta pelkässä päässään.

Vierailija

Introvertti piirteet pitänee kitkeä pois ja kannustaa lasta menemään ja tekemään. Siis sen sijaan että antaa tämän jäädä taakaksi kaikille. Nerot erikseen, mutta harva lassukka täyttää tunnusmerkit tästä. Mutta kivahan se on nauraa näille miestuksuille, joiden sisäinen adonis soi kaikkien huviksi Henkan palstoilla. Harmi että se tosiaan jää siihen ja yleiseen nettipullikointiin, oikeisiin asioihin näistähän ei ole.

Vierailija

On niistä vaikea päästä eroon, kun koko ajan otetaan noita reppanoita lisää mm. tuolta Somaliasta.

Mielestäni jokaisella on sama  ihmisarvo, joten lassukat vois huoletta toimittaa vankilaan.

Vierailija
Vierailija

Miksi ne pitäisi hävittää? Kait ihmisillä saa olla erilaisia mielipiteitä.

Saa olla, mutta vihapuheet, provosointi ja pelkkä kiusanteko on hyvän netiketin vastaista käytöstä ja mihinkään muuhun nuo lassukka-ressukat eivät valitettavasti kykene.

Suurin osa lassukoista kärsii jonkinlaisesta autismin muodosta, ja tämä ei ole mitään piruilua vaan aivan realistinen huomio, joten ohjaisin heitä linkeillä & ystävällisesti autistien omille keskustelupalstoille.

 

Vierailija
Vierailija

No ei niitä hävittää tietenkään tarvi, mutta ehkä niitten tietokoneisiin vois laittaa jonkun eston :DD.

Ehdotan että kun on kolme tuntia dissannut naisia netissä, kone sulkee itsensä ja on pakko olla pari tuntia ulkona raittiissa ilmassa ja ihmisten joukossa ennenkuin saa jatkaa. Lassukan mamma voi asentaa tämän sovelluksen lassukan koneeseen ja gps-paikannus pitää huolta siitä ettei voi huijata.

Vierailija

Se on kulttuurikysymys. Saattaapi olla, että hiljaisuutta pidetään pian kunniassa taas. Idän talousmahdit nousee arvoineen ja jossain Kiinassa ulospäinsuuntautunutta lasta pidetään häiriintyneenä, kun taas Jenkeissä hiljaista jotenkin ongelmallisena. Mikä milloinkin on arvossaan. Uskon kuitenkin, että amerikkalainen arvomaailma on pian jo ohittanut huippunsa ja seuraavaksi tulee muita arvoja. Ehkä juuri jostain Kiinasta.

Vierailija

Niin eihän niille missään nimessä siis pidä antaa, muuten ihmislaji kuolee sukupuuttoon, koska jälkeläiset eristäytyvät kammioihinsa runkkaamaan nettiporon välityksellä. Ja sori kaikki introvertit, mutta nyt oli kyse lassukka-vertistä, joka lähinnä syrjäytyy luonnostaan. Tunnen monia introvertteja, joilla täysin normaali elämä ja jotka eivät vetäydy yhteiskunnasta hautomaan omaa katkeruuttaan ja keskitä energiaansa muiden vihaamiseen muutaman epäonnistumisen jälkeen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat