Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt näin omituisen väitteen, että pakastevihannekset olisi esikeitettyjä

Vierailija
23.07.2020 |

Onko muka näin. Minusta aika huvittava väite. Selasin vaan keitto-ohjeita ja yhden kohdalla huomautettiin että pakastevihannekset on esikeitettyjä, niin eivät vaadi niin paljon aikaa kuin tavalliseen tapaan pilkotut.
Ei voi olla totta, vai voiko mukamas?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tietenkään ole! Tuoreena pakkaseen vaan!

Vierailija
2/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, niitä myös kloorataan, usko tai älä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi ne ei maistu millekään.

Vierailija
4/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, ovat esikeitettyjä.

Vierailija
5/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On esikeitettyjä.

Vierailija
6/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osa pakastevihanneksista on tosiaankin esikeitetty, joten kivennäisaineet ja vitamiinit ovat niissä jo menetetty.

Kun ostaa itse tuoreet vihannekset ja keittelee niitä lisikkeesksi, saa kaikki kivennäisaineet ja vitamiinit syödäkseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

”Klooria bakteereiden tappamiseksi

Vaikka pikkuporkkanat keksittiin alun perin hyödyntämään myytäväksi kelpaamattomia vihanneksia, nykypäivänä pikkuporkkanoita varten kasvatetaan aivan ainutlaatuisia porkkanalajikkeita. Ne ovat tavallisia porkkanoita makeampia ja kirkkaamman värisiä.

Pikkuporkkanat valmistetaan siis isoista makeista porkkanoista, jotka leikataan ja hiotaan pieniksi. Leikkauksen jälkeen nämä pienet porkkanat saatetaan huuhdella vedellä, johon on sekoitettu puhdistusaineenakin käytettävää klooria, jotta bakteerit tuhoutuvat. Aine huuhdellaan pois porkkanoiden pinnalta, ennen kuin ne päätyvät pakattavaksi.

Olet joskus ehkä huomannut, että pitkään jääkaapissa säilytettäessä porkkanoiden pinta vaihtaa väriä. Tämä valkoinen kalvo porkkanoiden pinnalla on pintaan nousevaa klooria.

Tämä puhdistusmenetelmä suoritetaan suurelle osalle valmiiksi paloitelluista tai pakastevihanneksista, joten asiasta ei tarvitse olla huolissaan.”

Vierailija
8/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apetit:in kotisivulta ukk:

Sisältävätkö vihannespakasteet lisäaineita?

Eivät. Pakastevihanneksille tehtävät käsittelyt ovat puhdistus, paloittelu, ryöppäys eli esikypsennys vedessä tai höyryssä, jäähdytys ja pakastus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät ole kuin marjat.

Vierailija
10/10 |
23.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Apetit:in kotisivulta ukk:

Sisältävätkö vihannespakasteet lisäaineita?

Eivät. Pakastevihanneksille tehtävät käsittelyt ovat puhdistus, paloittelu, ryöppäys eli esikypsennys vedessä tai höyryssä, jäähdytys ja pakastus.

Klooraaminen on sitä puhdistusta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan yhdeksän