En syö maanantaisin mitään. Arvaa miks?
Koska yli 12 tunnin jälkeen glukoosi varastot on vähissä ja keho alkaa polttaa rasvaa niin pysyn kuosissa. Mutta en tee yli 36h paastoa, koska se alkaa sen jälkeen vaikuttamaan lihasmassaan. Eli lopetan sunnuntaina klo.21.00 syömisen ja seuraavan kerran syön tiistaina 10.00. Muita hyötyjä on paljon, kuten hyvät kolesteroliarvot, Solu(DNA)vaurioiden korjaaminen tehokasta joten pysyy terveenä ja elää pitkään. Tulehdukset elimistössä eli suolistossa eivät jyllää ja se vaikuttaa mm. ihon kuntoon, mielialaan ja vaikka mihin. Mikset sinäkin alkaisi maanatai paastoajaksi?
Kommentit (4)
Ennen ei monesti syötä lounaan jälkeen paljon mitään, koska ei ollut kaikkea herkkuja niin helposti saatavilla. Nykypäivänä monet syö aivan liikaa. Myös monille villiheimoille on tyypillistä että tulee syömättömiä jaksoja paljonkin ja sitten syödään kun lähdetään metsästämään.
Vierailija kirjoitti:
Ennen ei monesti syötä lounaan jälkeen paljon mitään, koska ei ollut kaikkea herkkuja niin helposti saatavilla. Nykypäivänä monet syö aivan liikaa. Myös monille villiheimoille on tyypillistä että tulee syömättömiä jaksoja paljonkin ja sitten syödään kun lähdetään metsästämään.
Syö ne villiheimot vaikkei olisi metsästetty. Kaivavat maasta juuria ja syövät kaikenlaista mitä sattuu luonnosta löytymään. Pimeän aikaan vähemmän, koska ihminen ei ole yöeläin. Ihmiselle olisi luonnollista syödä päiväsaikaan ja lopettaa illansuussa, jonka jälkeen tulee sellainen +12h paasto.
Mua alkaa aika äkkiä oksettamaan ja huimaamaan jos jätän ruokailun välistä.
Jep. Ja jos on vähän rahaa käytettävissä niin säästyy päivän ruokarahat muille päiville.