Lue keskustelun säännöt.
Voiko espanjalaisen munakkaan paistaa uunissa? Entä
Kommentit (3)
EIIIIIIIII ÄLÄ TEE OMELETTIA EIIIIIIII!!!!!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No, ei minusta. Osa ideaaha on just se pannulla käristetty pinta, eikä uunissa paistamalla tule sellaista. Koostumuksen on tarkoitus olla tosi kiinteä, siksikään uunipellillä sekoittelu ei onnistu... Gazpachossa on tuoretta kurkkua yms. mitkä ei normaalisti kestä pakastamista kärsimättä ja siksi luulen, että pilalle se varmaankin menisi... en usko, että maku säilyy pakastettuna. Jääkaapissa sen saa kyllä pari pv sâilymään.
Voi tehdä uunissakin, pieneen uunivuokaan ainekset ja välillä voit sekoittaa munakasta ettei ainakaan pala. Meillä on niin vanha uuni, että se polttaa helpommin ruuan, joten senkin takia olen itse aina varovainen. Uunissa saa tehtyä kuitenkin aina suuremman satsin kuin pannulla.
Gazpachosta en tiedä, mutta munakasta en menisi pakastamaan. Rakenne ja maku kärsii.