Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teen kohta nautasika säilykkeestä perunasopan perheelle

Vierailija
21.04.2013 |

Nomnomnomnom! =) Se on hyvää tumman vuokaleivän kanssa..

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä muuta siihen tulee? Miksi käytät säilykelihaa?

Vierailija
2/5 |
21.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilykelihaa käytettiin lapsuudenkodissani keittoihin ja kastikkeisiin, tapan on jäänyt varmaan sieltä. Laitan mukaan lihaliemikuutioita, porkkanaa, sekä muita keittojuureksia.


ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se on perunasoppaa? Meillä oli lapsuudessa myös perunasoppaa, mutta siinä ei sitten ollut lihaa.

Vierailija
4/5 |
21.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa kamalalta, mulla on niistä purkeista mielikuva ruskehtavasta lihasta jonka seassa on runsaasti valkoista rasvaa. Eikös ennenvanhaan ollut jotain reseptejä, että siitä paistetaan pihvejä? Saisikos tähän keittoon reseptin, kiitos. Ja kastikkeisiin myös. Voihan se olla oikeasti hyvääkin ;)

Vierailija
5/5 |
21.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ap, mutta meillä tehdään tuota purkkilihakeittoa melko usein.

 

Muutama peruna

Keittojuureksia pari pussia (jos jaksaa pilkkoa niin voi käyttää tuoreitakin)

Purkillinen purkkilihaa sopivan kokoisiksi paloiksi pilkottuna (rasvat kaavitaan mahdollisimman tarkkaan mukaan keittoon)

Vettä

Mausteina mustapippurirouhetta, vähän suolaa, lipstikkaa, tuoretta persiljaa silppuna. Liemikuutiota en tähän keittoon laita, sillä purkkiliha on sen verran maukasta ja rasvaista, että liemikuutiota ei mielestäni siksi tarvita.

 

Meillä on hirvi-sika, nauta, sika-nauta purkkeja varmaan sen verran, että pienessä ydinräjähdyksessä selvittäis ainakin nälkäkuolemalta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi seitsemän