Kuka muka laittaa kananmunat kiehuvaan veteen?
Siis Täh? Jo käytännössä se on liki mahdotonta.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/munaatko-sinakin-ruokakirjai…
Kommentit (6)
Pastakauhalla tiputan veteen ja nostan. 7min30 sek keittoaika niin on hyvä.
Munat kylmään veteen ja heti kun alkaa kiehumaan lämpö pois. Noin 8 minuuttia pidän siinä kuumassa vedessä ja sitten huuhdon kylmällä.
Tein ennen niin, luulin että se oli oikea tapa. Mutta alkoi ärsyttää kun silloin kuori räsähti niin helposti rikki ja kelloa sai kytätä ettei kiehi puolta tuntia.. Nykyään laitan munat kylmään veteen, unohdan koko jutun kunnes vesi kiehuu ja ihmettelen miten jaksoin ennen pelleillä niiden munien kanssa.
Jos haluaa tarkan tuloksen niin kiehuvaan reiluun vesimäärään ja kellosta aika.
Kaikilla temppuiluilla tulos on mitä sattuu. Eli on kokeiltava omilla määrillä, liesillä ja katiloilla.
Mulla on munalusikka
Zinc