Pitääkö kossun antaa hengittää korkkaamisen jälkeen?
Kommentit (11)
Juu, se avataan hallitusti. Asteittain. Nautitaan porrastetusti. Ei kerralla kaikkea.
Sinne pitää tiputtaa Mentos-makeisia.
Vierailija kirjoitti:
Juu, se avataan hallitusti. Asteittain. Nautitaan porrastetusti. Ei kerralla kaikkea.
Nautitaan myös näin.
Kossun tulee antaa hengittää hyvin pitkään avaamisen jälkeen. Mielummin sellaisessa laakeassa astiassa, lämpimässä ja aurinkoisessa paikassa, noin kaksi vuotta. Sen jälkeen voit nauttia pipetillä mahdollisesti jäljelle jääneen juoman.
Sekä pitää pakkasessa niin, että huurtuu kunnolla. Sitten vasta nam.
Itse kaadan sen tyylikkäästi muotoiltuun käsihiotusta kristallista valmistettun lasipulloon hengittämään n tunniksi henhittämään, ennen kuin alan nauttia sitä kertakäyttömuovimuista.
Vierailija kirjoitti:
Sekä pitää pakkasessa niin, että huurtuu kunnolla. Sitten vasta nam.
Pakkaseen kunnes vesi jäätyy ja siitä saa elämän eliksiirin erotettua.
Raaka kossu potkaisee aika pahasti ja yrittää tulla takaisin. Vedä ensin esim. 10 kaljaa alle, niin kossukin menee paremmin alas.
Ei missään nimessä. Pullo tiukasti kiinni tai kossu imee kosteutta itseensä ja laimenee. Noissa prosenteissa hitaasti, mutta kuitenkin.
Avatusta pullosta alkaa imeytyä lasin makua juomaan.
oota vaan niin kohta pullon henki puhuu sulle.