Mitä mausteita laitatte kanasuikaleisiin ja kastikkeesen?
Miten maustatte kanakastikkeen? Mielenkiinnosta kyselen mitä mausteita ihmiset laittaa. Jos saisin uusia ideoita..
Kommentit (27)
Kuulotan voissa curryn, chilin, ehkä paprikajauheen sekä sipulin, valkosipulin tai purjosipulin ja sekoitan lihat paistumaan ja maustumaan. Lisään pippuria ja suolaa tai esim soijakastiketta suolan tilalle. Joskus lisään sitruunamehua tai sitten en. Pippuri on mustaa tai viher tai molempia. Yrteistä kuivattua timjamia. Sitten voi laittaa kermaa tai ranskankermaa ja jos ranskankermaa niin ehkä vähän hunajaa tai sokeria myös. Voi myös lisätä kasviksia jolloin esim paprika kannattaa kuulottaa voissa.
Mitä ap tarkoitat "broilerikastikkeella"? En ymmärrä kysymystä.
Jos teen kermaisen kanapastan, laitan mausteiksi yleensä koskenlaskijaa, paprikajauhetta, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta, pippuria ja suolaa. Lisäksi heitän sekaan kirsikkatomaatteja.
Pakastetut makaronien keitinvedet ja ripaus pippuria
Paprika, chili ja curry ovat aika sellaiset perusmausteet +:suolaa, pippuria ja sipulia.
Tikka masalaa. Sipulia, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, paseerattua tomaattia, reilusti garam masalaa, mango chutneyta ja lopuksi jogurttia.
Tykkään kermaisesta kanakastikkeesta, johon laitan usein lisäksi aurajuustoa. Koskenlaskija on toinen hyvä muhevoittamaan makua, mutta yksinkertaisimmillaan kanakastike on ihan vain kanaa, sipulia ja kermaa + vähän mausteita.
Kun ostan maustamattomia kanasuikaleita, laitan niihin useimmin suolaa, mustapippuria, kana&pihvimausteseosta myllystä ja korianteria (jauheena tai tuoreena), lisäksi ruokalajista riippuen esim. kurkumaa, currya, chiliä, paprikaa ym. Ruskistan kanan pannulla yleensä silputun sipulin kanssa.
Chicken&steak pippuriseos on paras! Myydään läpinäkyvässä pippurimyllyssä (Santa Maria). Toki edelläkin mainitut mausteet ovat hyviä, mutta tämä sopii kans tosi hyvin. Maustan sillä myös pelkät broiskufileet ilman kastiketta. Myös hunaja sopii mausteeksi.
Kertokaa nyt ihmeessä, mistä te sitä kanaa ostatte. Minäkin haluaisin.
Yksi, mitä ei vielä ole mainittu, on broilerpaloihin (yleensä fileestä pilkon) ensin myllystä mustapippuria ja vähän suolaa, sitten kermaa ja jokunen rkl dijon-sinappia. Hunajaista tai tavallista.
Reilusti voita, paseerattua tomaattia, valkosipulia, garam masalaa ja kermaa.
Mä ostan vain fileitä. Yleensä maustan suolalla ja mustapippurilla. Joskus käytän tuoretta chiliä. En välitä kastikkeista. Muut näköjään rakastaa kermaa.
maustamattomia broileri suikaleita, sipulia, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, kanelia, juustokuminaa, sahramia ja paprika jauhetta, aprikoosia, korianteria, hunajaa, appelsiininmehua ja appelsiinin raastettu kuori.
Jeeraa, sitruunamehua, chiliä ja paprikaa nyt ainakin kanakastikkeeseen. Persilja myös ihan must!
10/ 15
Minä ostan Stockan Herkusta.
Se on useimmiten Grassen maalaiskanaa Ranskasta.
Miten ikinä sattuu huvittamaan. Joskus syön sellaisenaan. Myös texmex, intialainen, korealainen tyyli kelpaa.
Jos teen pastakastiketta leikkaan fileen suikaleiksi, marinoin niitä par tuntia valkosipulin, hiukan nando'sin marinadikastiketta,limeä,cajunmaustetta
pippuria,yms. Paistan suikaleet ja herkkusienet, teen kevyen kermakastikkeen johon tulee aika paljon sitruunaa.
Vierailija kirjoitti:
Kertokaa nyt ihmeessä, mistä te sitä kanaa ostatte. Minäkin haluaisin.
Pahoittelut, kun emme käyttäneet korrektia termiä. Aloituksessa ja vastausviesteissä puhutaan Ross 508-suikaleista ja niistä tehtävistä kastikkeista.
Outo kysymys. Jos itse teen broilerista kastiketta, se on yleensä joko intialaista tai texmexiä.