Kun oma valinta -pizza on pettymys, siinä saa syyttää vain itseään.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Syvällistä
On.
Joka kuuseen kurkottaa (luulee saavansa ihan täydellisen pizzan) se katajaan kapsahtaa (samaa perusmättöä kuitenkin).
Olisit valinnut jotain pizzaa laadukkaampaa.
Olen pahoillani puolestasi ap! Mitä täytteitä otit?
Kannattaa opetella pizzan leipominen itse. Sen jälkeen ei pizzerian lätyt maistu miltään, vaikka kuinka saisit itse valita täytteet. Omaan itse tekemääsi pizzaan saat valita just ne parhaat ja laadukkaimmat raaka-aineet mistä itse tykkää. Pizzapaikasta kun meet tilaamaan, niin raaka-aineet ovat sitä mitä sattuu olemaan. Jos tilaat lätyn esim kinkulla ja paprikalla ja saat kinkun sijaan "pizzasuikaletta" ja paprikatkin marinoituna, niin ei auta se, että tilasit pizzan kinkulla ja paprikalla ja valitsit täytteet itse. Saat sitä mitä sattuu pizzeriassa olemaan, et välttämättä palvikinkulla ja tuoreella paprikalla kuten olisit toivonut.
Älysin tuon vuosikausia sitten ja olen pitäytynyt melkein kokonaan valmiissa vaihtoehdoissa, yleensä ainekset niissä ainakin sopivat yhteen
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa opetella pizzan leipominen itse. Sen jälkeen ei pizzerian lätyt maistu miltään, vaikka kuinka saisit itse valita täytteet.
Mulla ei vain kotona leipoen pohjat onnistu.
Pizzeriassa vakioni on salami-katkarapu-aurajuusto, sitä on vaikea kämmätä. Jos on pakko valita neljä täytettä niin otan sen salamin tuplana.
Pizzassa yksinkertaisuus on valttia. Otan itse lähes aina margheritan (tomaatti-juusto + mielellään tuoreita yrttejä). Se on varma valinta.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Koetan kuvitella, mikä olisi mahdollisimman kammottava neljän täytteen pizza. Ehkä kinkku-herkkusieni-sipuli-simpukka?
Vierailija kirjoitti:
Koetan kuvitella, mikä olisi mahdollisimman kammottava neljän täytteen pizza. Ehkä kinkku-herkkusieni-sipuli-simpukka?
kuulostaa hyvältä. kaikki lempiruokaani
Henkilöstöravintola jossa käy vaikkapa 300 asiakasta pitää pizzapäivän, pizza tehdään seuraavasti: Otetaan pakasteesta gn-mitoitettu helvetin kuiva valmispohja ja laitetaan se uunipellille, sen päälle levitetään 3 kg purkista valmista ja todella mautonta ns. pizzakastiketta sitten laitetaan mautonta ns. kinkkusuikaletta johon on tehtaalla lisätty 10% vettä kinkkuun ennen suikalointia sen jälkeen pizzan päälle tulee 3 kg purkista ananasta ja sitten suurkeittiö mozzarella juustosekoitusta, ripotetaan vähän oreganoa purkista ja paistetaan uunissa 220 asteessa niin, että reunat tummuvat ja tulevat rapeiksi kuin korppu, sen jälkeen pizza leikataan yleensä 6-8 osaan ja viedään tarjolle, jonka jälkeen tapahtuu seuraavaa, asiakkaat tulevat kuin villiminkit linjastolle ja kaapivat niin paljon pizzaa kuin maha kestää ja keittiö kerkee sitä tekemään.
Poistuessa lounaalta kaikki huikkaavat vielä henkilökunnalle että olipa taas HYVÄÄ JA MAUKASTA pizzaa, kiitos tekijöille.
Että sellaista pizzaa Suomessa.
Vierailija kirjoitti:
Henkilöstöravintola jossa käy vaikkapa 300 asiakasta pitää pizzapäivän, pizza tehdään seuraavasti: Otetaan pakasteesta gn-mitoitettu helvetin kuiva valmispohja ja laitetaan se uunipellille, sen päälle levitetään 3 kg purkista valmista ja todella mautonta ns. pizzakastiketta sitten laitetaan mautonta ns. kinkkusuikaletta johon on tehtaalla lisätty 10% vettä kinkkuun ennen suikalointia sen jälkeen pizzan päälle tulee 3 kg purkista ananasta ja sitten suurkeittiö mozzarella juustosekoitusta, ripotetaan vähän oreganoa purkista ja paistetaan uunissa 220 asteessa niin, että reunat tummuvat ja tulevat rapeiksi kuin korppu, sen jälkeen pizza leikataan yleensä 6-8 osaan ja viedään tarjolle, jonka jälkeen tapahtuu seuraavaa, asiakkaat tulevat kuin villiminkit linjastolle ja kaapivat niin paljon pizzaa kuin maha kestää ja keittiö kerkee sitä tekemään.
Poistuessa lounaalta kaikki huikkaavat vielä henkilökunnalle että olipa taas HYVÄÄ JA MAUKASTA pizzaa, kiitos tekijöille.
Että sellaista pizzaa Suomessa.
No enemmän tuo kertoo teidän ruokalan muun lounaan tasosta, jos tuosta erikseen kiitellään.
Vahingoista oppii 😉