10 miljoonaa litraa olutta päätyy viemäriin Ranskassa
Surullisin koronauutinen tähän mennessä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b74f56c9-1581-4b43-952d-61a7c1b1fc98
T. Mies
Kommentit (6)
Siksipä lager-olut onkin parempaa, myös makunsa puolesta. Tuollaiset kiljunmakuiset hipsterioluet joutaa muutenkin viemäriin.
Vierailija kirjoitti:
Siksipä lager-olut onkin parempaa, myös makunsa puolesta. Tuollaiset kiljunmakuiset hipsterioluet joutaa muutenkin viemäriin.
Miksi sä sanot "painavan" mielipiteesi asiasta, josta sulla ei näytä olevan edes pienintäkään hajua?
Pastörointi ei liity mitenkään oluttyyleihin, eikä myöskään niiden pääluokkiin (ale,lager, lambic). Se on vain keino parantaa oluen säilyvyyttä kuumentamalla. Niin aleja, kuin lagereitakin pastöroidaan, tai ollaan pastöroimatta. Lager nimitys kertoo vain siitä, että kyseinen olut on käytetty pohjahiivalla, kun ale taas on pintahiivaolut ja lampiciin ei lisätä hiivaa lainkaan, vaan sen annetaan käydä spontaanisti villihiivoilla.
Se veden makuinen kusibulkki, mitä sinä lählöräkälässä kurkkuusi kaadat on lageroluiden alinta pohjasakkaa, eikä ole mikään lager-oluiden standardi, vaikka sitä tässä maassa eniten lipitetäänkin. Lager-oluissakin on monia eri oluttyylejä ja useat varmaankin sellaisia, jotka sinä luokittelisit "hipsterioluiksi".
Suunnilleen sixpäkki jokaiselle suomalaiselle.
Jakaisivat ilmaiseksi vaikka sioille.
Oisin voinut ottaa yhden tynnyrin ja maksaa kuljetuksen
Pyhäinhäväistystä tuollainen.