Oletko koukussa johonkin vihannekseen/kasvikseen?
Mä tykkään tomaateista ja perunoista yli kaiken.
Kommentit (46)
tykkään paljon erilaisista vihanneksista ja juureksista. En osaa silti lempparia nimetä. Vaihdellen syön niitä.
Paahdettu myskikurpitsa nam, bataattilohkot uunissa nam, kesäkurpitsa, paprika, porkkana, vihreä parsa, fenkoli. Siinä jotain lemppareita.
Joo- porkkana.
Sitä on saatava päivittäin!
Parsakaali ja porkkana. Jos lohturuokaa mietitään, niin kypsä tomaatti eri muodoissa.
Raparperi, suolaheinä ja karviaismarjat. Raparperi näyttäisi onneksi jo heräilevän, ensimmäiset suolaheinät on etsitty ja siirretty kukkapenkkiin, mutta karviaispuskat nukkuu vielä😢
Paistettu sipuli ja paprika ovat suosikkejani. Pidän myös kesäkurpitsasta, kukkakaalista, maissista ja keitetystä porkkanasta.
Jostain syystä rapea paksoi maistuu, samoin uunitettu munakoiso on lohturuokaa.
Tuore porkkana, tomaatti ja rapea salaatti! Kypsänä kesäkurpitsa.
Kyssäkaali, fenkoli, porkkana, hapanherneet, hapankaali, hapankurkut, idut, punasipuli (marinoitu).
kaikki kaali, ruusukaali on suurta herkkua ja sitä menee paljon.
Miinuspuolena on ärhäkät suolikaasut mutta se ei haittaa kun koronan vuoksi työtkin on tauolla :)
Suurimpaan osaan!
Vaihtelee sesongin mukaan, mikä milloinkin himottaa. Vihreää parsa keväällä, ja varhaiskaalia. Kesällä tietysti kaikki, mitä kasvimaalta saa. Syksyllä ja talvella sitten kurpitsaa ja juureksia, punajuureen suhtaudun intohimoisesti.
Fenkoli on kanssa suuria suosikkejani, mutta aika hintavaa kaupassa, ja en ole vielä saanut itse kasvatettua ilman, että alkaa kukkia.
Jos ruoassa ei ole tarpeeksi kasviksia, niin jää sellainen olo, että jotain puuttuu. Jossain vaiheessa iskee sitten hirveä himo syödä esim. monipuolista salaattia tai kasviswokkia tms.
Vierailija kirjoitti:
Juustonaksut.
Kasvis?
Tuorekurkku. Siivutan sitä vähän joka paikkaan ja joskus otan palasen ihan vaan mutusteltavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Suklaaseen:)
Kasvis?
Raaka punasipuli on taivaallista, erityisesti kun sen yhdistää smetanaan. Syön tällaista yleensä tacojen kanssa. Tacoille salaattia, maustettua jauhelihaa, päälle punasipulia ja smetanaa.