Paras kiinalais- /thai-henkinen valmiskastike broilerille. Suosittele! Saa suositella muitakin hyväksi havaittuja broilerille sopivia
Kommentit (13)
Hoisin-kastike on hyvä wokissa ja uunibroilerin päällä. Soijalla voi hieman muuttaa makua, jotkut hoisin -kastikkeet on vähän liikaa aniksen makuisia.
Broilerin kun paistaa paloina pannulla, niin kaataa siihen sekaan Arlan lempi ruokakermaa, sitä curry-chili makuista. Se on hyvää eikä aiitä tult sellaista vesilitkua vaan pysyy paksumpana, jolloin sopii vaikka pastan kanssa
Vierailija kirjoitti:
Hoisin-kastike on hyvä wokissa ja uunibroilerin päällä. Soijalla voi hieman muuttaa makua, jotkut hoisin -kastikkeet on vähän liikaa aniksen makuisia.
Kiitos! Olen Hoisin-kastiketta joskus kokeillutkin. Satutko muistamaan mitkä valmiskastikkeista maistuvat eniten anikselta?
Harvaa makua inhoan mutta anis on kyllä yksi niistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hoisin-kastike on hyvä wokissa ja uunibroilerin päällä. Soijalla voi hieman muuttaa makua, jotkut hoisin -kastikkeet on vähän liikaa aniksen makuisia.
Kiitos! Olen Hoisin-kastiketta joskus kokeillutkin. Satutko muistamaan mitkä valmiskastikkeista maistuvat eniten anikselta?
Harvaa makua inhoan mutta anis on kyllä yksi niistä.
Se sriracha pullon näköinen, missä on lentävä hanhi. Pullossa lukee Hoisinsås, Flying goose brand. Muuten, sashimi soija on tosi hyvää kanankin kanssa, parempaa kuin tavan kikkoman.
Hoisin saa täältäkin kannatuksen ja teriyaki myös. Ja tietty kookos-lime-chili soossi, jossa inkivääriä, valkosipulia, sitruunaruoa ja mitä nyt mieleen tuleekaan.
Paras hoisin hämeentien viivoanista, markkettien teollisen makuisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hoisin-kastike on hyvä wokissa ja uunibroilerin päällä. Soijalla voi hieman muuttaa makua, jotkut hoisin -kastikkeet on vähän liikaa aniksen makuisia.
Kiitos! Olen Hoisin-kastiketta joskus kokeillutkin. Satutko muistamaan mitkä valmiskastikkeista maistuvat eniten anikselta?
Harvaa makua inhoan mutta anis on kyllä yksi niistä.
Se sriracha pullon näköinen, missä on lentävä hanhi. Pullossa lukee Hoisinsås, Flying goose brand. Muuten, sashimi soija on tosi hyvää kanankin kanssa, parempaa kuin tavan kikkoman.
Kiitos tiedosta ja vinkistä! Sashimi soija menee saman tien hankintalistalle!
Meillä kanan kanssa lemppareita on Tom yam tahnan ja kookosmaidon yhdistelmä. Samoin keltainen currytahna ja kookosmaito, erityisesti bambunversojen, minimaissien ja sokeriherneiden kera.
Vierailija kirjoitti:
Hoisin saa täältäkin kannatuksen ja teriyaki myös. Ja tietty kookos-lime-chili soossi, jossa inkivääriä, valkosipulia, sitruunaruoa ja mitä nyt mieleen tuleekaan.
Paras hoisin hämeentien viivoanista, markkettien teollisen makuisia.
Kiitos!
Onko tämä kookos-lime-chili-soossi valmiskastike vai oma resepti?
Hämeentien reissun jätän hetkeen kun pandemia ohi. Riskiryhmäläisenä vältän kaikkea ylimääräistä liikkumista. Mutta vinkki hieno! Kiitos!
Suositelkaa samalla kookosmaitoa/ -kermaa.
Niin harvoin käyttänyt, etten muista mikä hyvä.
Satay-kastike, käy vaikka mihin.
Maapähkinävoi (makeuttamaton)
Kuumaa vettä notkistamiseen
Soijakastike
Chili (myös kastike käy)
Sokeri
Lime-mehu
(inkivääri, valkosipuli)
Joku kysyi kokosmaidoista. Esim. ne Pirkan ja Lidlin 400g kookosmaidot on ihan hyviä ja eettisesti tuotettuja. Kookoskermaa ei kannata ostaa, siinä on vain ylimääräistä sakeuttamisainetta.
Tai jos sinulla hyvä resepti....
Hyvät vinkit tarpeen. Alkaa mielikuvitus loppua kun perheelle kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Etätyön ja lasten etäkoulun vuoksi ei ehdi koko ajan kokata.