Kun otettiin vahingossa sulfiitteja sisältävää viiniä, huomattiin, että niistähän se maku viiniin tuleekin
Ollaan pelätty päänsärkyä ja otettu aina viiniä, joissa ei ole sulfiitteja. Nyt kuitenkin vahingossa otettiin sulfiitteja sisältävää viiniä ja todettiin sen olevan kunnon viiniä, tarpeeksi makua lampaan lihan vastapainoksi. Monesti on ihmetelty, miksi viinit ovat olleet vetisiä. Ehkä ongelma onkin ollut, että ollaan otettu sulfiitteja sisältämättömiä viiniä. Ja mitään päänsärkyä ei tullut.
Kommentit (6)
Eikö päänsärky tulekaan tanniineista?
Vierailija kirjoitti:
Eikö päänsärky tulekaan tanniineista?
Jaa? No onko sitten olemassa viiniä josta ei pää kipeydy jos kohtuudella nauttii?
Kaikissa viineissä on sulfiitteja, jos muuta teille on väitetty/myyty niin teille on valehdeltu. Toki sulfiittipitoisuuksissa on eroja, mutta täysin sulfiititonta viiniä ei ole.
Vierailija kirjoitti:
Eikö päänsärky tulekaan tanniineista?
Kaikki idiootit syyttävät tanniineja. Päänsärkyä ja allergiaoireita voi aiheuttaa moni asia. Lisäksi on vielä nuo luulotautiset.
T. Alkon myyjä
Mitkä viinit ei sisällä sulfiitteja? Tuntuu että kaikissa niitä on :/