onko muita sipsejä jotka sisältää hyviä rasvahappoja, kuin Kartanon?
Just mainostettiin että "Nyt Kartanon perunalastut ovat entistä herkullisempia, sillä ne valmistetaan auringonkukkaöljyssä keittämällä. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, eli hyvää rasvaa ja vähemmässä määrin tyydyttyneitä rasvahappoja." Ja ne on kuorimattomista perunoista, eli sisältää kenties vielä ne vitamiinit/kivennäisaineet jotka on perunassa siinä heti kuoren alla.
Missä rasvassa muut sipsit on paistettu? Tuoteselosteissa lukee vain kasviöljy. Mutta tyydyttyneitä rasvahappoja on paljon: esim 15-55g/100gsipsejä. Kun Kartanon sipseissä tyydytyneitä rasvahappoja vain 2g/100g sipsejä.
Kommentit (3)
joissa parempi rasvakoostumus.
No mitään terveysruokaa eivät varmaan silti ;)
Muuten mielestäni eivät olleet erityisen hyviä..
sipsit on ainakin ihan kamalan makuisia.
Arvaa onko pakko ostaa ens kauppareissulla. Ei tuu niin huono omatunto