Oletko maistanut vuohenlihaa?
Ei kai se lammasta kummempaa voi olla?
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/vaharasvainen-ja-taynna-raut…
Kommentit (6)
Joo, Afrikassa minäkin olen syönyt. Sama juttu kun lampaan lihassa, mitä nuorempi eläin, sitä vähemmän ominaisaromia. En itse oikein varsinaisesti pidä kummastakaan.
Olen syönyt muutaman kerran, todella hyvää. Melko lailla samantyyppistä kuin lammas, mutta vielä maukkaampaa. Söisin mielelläni enemmänkin, jos sitä saisi helposti jostain.
Joo, mutta valitettavasti olin ollut jo kuukauden kasvisruualla Intiassa kun tarjosivat vuohta. Mieleen jäi vaan mahanväänteet ja kivuliaat vessareiän yläpuolella kyykkimiset.
Kotimaista vuohta, kyllä. Tilalta, joka kasvattaa vuohenmaidon tuotannossa syntyvät pukkikilit lihaksi.
Aasiassa ja Afrikassa on tullut syötyä. Ihan jees.