Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teette sipulikeiton?

Vierailija
15.02.2020 |

Ilmianna reseptisi. Kiitos.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

>sipulia

>keittoa

syö

olipa taas vaikeeta...

Vierailija
2/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

>sipulia

>keittoa

syö

olipa taas vaikeeta...

Vau! Tuolla reseptillä tulee varmasti hyvää. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Knorrin pussikeitosta.

Vierailija
4/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuolla ohjeella tulee yleensä tehtyä.

Vierailija
5/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Knorrin pussikeitosta.

Tuunaatko siihen lisäjuttuja? Lisäämällä sipulia tms.

Vierailija
6/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulit renkaan puolikkaiksi ja niitä pitää olla paljon, hieman valkosipulia.

Sipuleihin otetaan väri paistinpannulla, paistorasvana voi-öljyseos, laitetaan pannulle myös ripaus sokeria. Kun on kaikki ruskistettu laitetaan kiehumaan lihaliemeen. Maustetaan timjamilla ja rosmariinilla, mustapippurilla. Tarkistetaan maku.

Nautitaan vaalean leivän kanssa, juustoa päälle - tehdään uunissa. Juustoleivät voi myös laittaa keittoon.

Rupesipas tekemään mieli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkottu sipuli tarkistetaan voi-öljyseoksessa. Tässä vaiheessa mukaan myös valkosipulin kynsi. Voi paistaa perunaakin, jos haluaa sakeamman liemen.

Vettä. Antaa kypsyä. Kasvisliemikuutio.

Antaa olla pienellä lämmöllä n tunnin verran. Sitten viimeisenä timjamia.

Eiköhän se ollut siinä. Tarjoillaan sen paahtoleivän kanssa, minkä ehti valmistella keiton kypsyessä.

Vierailija
8/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkistetaan! Siis tietty RUSKISTETAAN.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuolla ohjeella tulee yleensä tehtyä.

Tuli ihan vesi kielelle. Olikohan nuo jotkut rasvapalan näköiset ankanrasvaa?

Vierailija
10/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä tehnyt. Jos tekisin, hakisin jostain ensin ohjeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota kahta tai kolmea erilaista sipulia (kelta-, puna- ja salottisipulit on hyvä setti) ja kuori sekä viipaloi ohuesti. Laita oliiviöljyä paksupohjaiseen kattilaan ja paista sipuleja siinä hiljakseen puolisen tuntia, niin että sipuli karamelisoituu mutta ei pala. Sekoittele vähän väliä.

Lisää 3-4 rkl vehnäjauhoja, ja sekoita sipuleiden kanssa huolella.

Heti perään kaada kattilaan puoli pulloa kuivaa valkoviiniä, rosmariinin oksa ja timjamia. Anna viinin kiehua puoleen. Lisää sitten litra hyvää lihalientä, pari murskattua valkosipulin kynttä, suolaa ja mustapippuria. Laakerinlehtikään ei soppaasi pilaisi.

Keittele puolisen tuntia tai jopa tunti.

Kauho uuninkestäville lautasille, heitä päälle paahdettu, valkosipulinkynnellä raaputettu leipä. Siihen päälle oliiviöljyä ja raastettua Gruyere-juustoa (pecorino tai grana padano toimii myös) ja gratinoi 200 C uunissa kunnes juusto sulaa ja saa vähän ruskeita pisteitä.

Ripottele päälle persiljaa ja tuoretta timjamia.

Älä polta käsiäsi lautaseen.

Vierailija
12/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkin tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen unohtanut kokonaan sipulikeiton. Kiva kun muistutit sen olemassaolosta. Täytyy heti huomenna tehdä. :)

Vierailija
14/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihania reseptejä teillä. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
15.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä salottisipulia, niin tulee maukkaampaa