Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis huuhteleeko joku muka oikeasti pastan keittämisen jälkeen?

Vierailija
01.02.2020 |

Miksi? :0 :0 :0

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se tulee suht hyvin huuhdeltua siinä keitinvedessä. Keittämisen aikana.

Jonkin verran on tässä matkan varrella tullut pastaa keitettyä, ja ainoa syy miksi olen huuhdellut keitettyä pastaa on sen jäähdyttäminen kylmässä vedessä esim. salaattia varten.

Epäilemättä joku osaa kertoa miksi pasta pitäisi aina huuhdella.

Vierailija
2/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaatteja varten huuhtelen. Viilenee nopeemmin.

Vierailija
4/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei liisteröidy yhteen, kun huuhtelee ylimääräisen gluteenin pastan pinnalta pois.

Vierailija
5/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En huuhtele, mutta en tiedä pitäisikö. Minun pastastani tulee aina tahmeaa, vaikka tekisin mitä. 

Vierailija
6/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaattiin tulevan pastan huuhtelen aina, samoin huuhtelen makaronilaatikkoon tulevan pastan - rakenteesta tulee silloin paljon parempi.

M 45

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhtelen vain jos se pitää saada nopeasti jäähtymään.

Vierailija
8/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En huuhtele, mutta en tiedä pitäisikö. Minun pastastani tulee aina tahmeaa, vaikka tekisin mitä. 

Itse valutan suolaveden pois ja pikainen lisäys oliiviöljyä. Ei tartu, ei tahmaa, eikä ole liian rasvainenkaan, kun laittaa ihan vaan ruokalusikan kaksi 500 grammaan pastaa.

Ehkä myös pastasta riippuu mitä käytät. Niissäkin on huimia eroja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastan huuhtelu on niiiin kasaria. Ennen pastaa tehtiin tavallisesta suomalaisesta vehnästä, niin se piti huuhdella. Durum-vehnästä tehtyä pastaa (käytännössä lähes kaikki myytävä pasta nykyisin) ei tarvitse tai pidäkään huuhdella.

Vierailija
10/10 |
01.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En huuhtele, mutta en tiedä pitäisikö. Minun pastastani tulee aina tahmeaa, vaikka tekisin mitä. 

Itse valutan suolaveden pois ja pikainen lisäys oliiviöljyä. Ei tartu, ei tahmaa, eikä ole liian rasvainenkaan, kun laittaa ihan vaan ruokalusikan kaksi 500 grammaan pastaa.

Ehkä myös pastasta riippuu mitä käytät. Niissäkin on huimia eroja.

Liian pitkä keittoaika ja liian vähän vettä. Halvimmasta mahdollisesta tarjouspastasta ei tule hyvää millään opilla! MOT

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kahdeksan