Martta-apua! Millaista "liimaa" käytätte leipomisessa?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Vähän helpottaisi vastaamista, jos kertoisit mitä leivot ja mitä liimaat. Sulatetulla sokerilla voi liimata piparkakkutalon, mutta jossain toisessa leivonnaisessa sopii paremmin esim. voikreemi.
Kaikki tällaiset täytekakun, muffinssien yms. kaltaiset leivonnaiset. Tarkoituksena olisi liimata yksityiskohtia paikallaan niin liiman pitäisi oikeasti pitää ja kestää painoa.
Sulatettu suklaa, pikeeri eli tomusokerin ja veden + tilkka sitruunamehua seos... aika paljon kyllä riippuu tilanteesta, kakuissa ja muffinsseissa yleensä riittää kun tökkää kuorrutteeseen kiinni? Koristelut parasta tehdä paikan päällä jos mahdollista.
Vierailija kirjoitti:
Sulatettu suklaa, pikeeri eli tomusokerin ja veden + tilkka sitruunamehua seos... aika paljon kyllä riippuu tilanteesta, kakuissa ja muffinsseissa yleensä riittää kun tökkää kuorrutteeseen kiinni? Koristelut parasta tehdä paikan päällä jos mahdollista.
Pikeeri on munanvalkuaista ja tomusokeria
Vähän helpottaisi vastaamista, jos kertoisit mitä leivot ja mitä liimaat. Sulatetulla sokerilla voi liimata piparkakkutalon, mutta jossain toisessa leivonnaisessa sopii paremmin esim. voikreemi.