Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kauan bolognesekastiketta voi syödä?

Vierailija
10.01.2020 |

Tein sen maanantaina ja loppu kastike on ollut ma-illasta lähtien jääkaapissa. Voinko vielä syödä sitä? Pitääkö lämmittää?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi enää neljäntenä päivänä.

Vierailija
2/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllä minun puolesta voit syödä sitä ihan kylmänäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En söisi enää neljäntenä päivänä.

Minä ainakin syön monesti samaa ruokaa viisikin päivää yhteen menoon, eikä koskaan ole mikään vielä siinä ajassa pilaantunut.

Vierailija
4/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista ja maista. Jos hajussa ja maussa ei ole mitään vikaa, anna mennä.

Vierailija
5/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tuommoinen ruokalaji yleensä alle vartissa on hotkittu.

Vierailija
6/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tätä uusavuttomuutta!

Melkein ruokaan kuin ruokaan pätee seuraava helppo testisetti:

1) Katso miltä näyttää.

2) Jos näyttää hyvältä, haista.

3) Jos haisee hyvältä, maista.

4) Jos maistuu hyvältä, syö.

 

Tietysti siellä saattaa muhia joku pöpö, mutta sen riski on erittäin pieni, kunhan ruoka on:

a) Kypsennetty perusteellisesti,

b) Jäähdytetty melko pian kokkauksen jälkeen, ja säilytetty kylmässä siitä asti,

c) Ei ole käsitelty likaisin käsin tai työvälinein, ettei ole kypsennyksen jälkeen tullut pöpöjä, ja

d) Ollut päällä kansi tai kelmu, ettei ruokaan ole valunut, pudonnut, tms. mitään sinne kuulumatonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
10.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se olisi pilalla?