Yläluokkainen uudenvuoden menu?
Täällä on pohdittu mitä kuuluu wt luokan ja yläluokan jouluruokalistaan. Sen nyt arvaa mitä on wt luokalla pöydässä uuttavuotta juhliessa. Mutta mitä on suomenruotsalaisen yläluokan pöydissä?
Kommentit (43)
Me haetaan sushia ravintelista ja juodaan shampanjaa. Jälkkäriksi konvehteja. That's all.
Kattelin, että osterit olis euron kappale. Voishan niitäkin ostaa siihen nakkien ja salaattien kupeeseen. Tuoreet sinisimpukat valkkarikastikkeessa... nam.
Meillä on kotitekoista pitsaa pikkupaloina. Jälkkäriksi hedelmiä. Uuden vuoden yönä ei tehdä mitään monimutkaista tai aikaavievää.
Vierailija kirjoitti:
Kattelin, että osterit olis euron kappale. Voishan niitäkin ostaa siihen nakkien ja salaattien kupeeseen. Tuoreet sinisimpukat valkkarikastikkeessa... nam.
Mistä Suomessa saa tuoreita sinisimpukoita ja ostereita? Olen joskus sortunut noihin ravintolassa ja kotona oksentanut melkein sisuskalutkin ulos. En koske Noihin Suomessa ikipäivänä. Katkaravut eivät ole koskaan tehneet tota.
En tiedä suomenruotsalaisista, mutta olen menossa viettämään uuden vuoden aattoa paikkaan, jossa isäntäväen ja vieraiden joukossa on kaksi professoria ja heidän lisäkseen muita tohtoreita. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin tarjolla on vihersalaattia ja siihen erilaisia lisukkeita (fetaa ym.), erilaisia juustoja ja niiden kanssa erilaisia leipiä ja keksejä. Kahvin kanssa on sitten kakkua, marjapiirakkaa ja jotain muuta makeaa, esim. keksejä.
Lähinnä ostetaan kivoja juomia.
En tee mitään ihmeellistä. Pilkon vesimelonia sivuiksi ja täytän pari pähkinäkippoa.
Mies lupasi hoitaa syömiset. Ostaa varmaankin bratwurstia, chorizoa, perunasalaattia ja hapankaalia.
Alkuruoaksi mustapapukeittoa ja itse tehtyä leipää, päälle avokadoa. Pääruoaksi pestoinen pastasalaatti ja vegaanista laatuchorizoa. Vihreä salaatti paahdetuilla pähkinöillä. Jälkiruokaa en ole vielä miettinyt.
Blinejä ja samppanjaa. Jälkkäriksi jotain joulusta ylijääneitä suklaita.
Yäluokkaisuus on ihan perseestä.
Kunnon elämäntarinat alkaa AINA VAATIMATTOMISTA OLOISTA . Ettäs tiedätte juntit!
meillä mennään ihan varmoilla, hyväksi havaituilla. Eli beluga-kaviaaria, valkoisia tryffeleitä ja juomaksi toki Goût de Diamants-samppanjaa.
Vierailija kirjoitti:
Alkuruoaksi mustapapukeittoa ja itse tehtyä leipää, päälle avokadoa. Pääruoaksi pestoinen pastasalaatti ja vegaanista laatuchorizoa. Vihreä salaatti paahdetuilla pähkinöillä. Jälkiruokaa en ole vielä miettinyt.
Nam!
Vierailija kirjoitti:
meillä mennään ihan varmoilla, hyväksi havaituilla. Eli beluga-kaviaaria, valkoisia tryffeleitä ja juomaksi toki Goût de Diamants-samppanjaa.
Tuo ei ole hyvää shampanjaa, se on räppäreiden ja muiden vastaavien jenkkipoppareiden kallis kupla. Osta mieluummin vaikka Krug, jos haluat premium-shampanjaa.
Nakkeja ja perunasalaattia :))!!!!!!! nam nam.
Vierailija kirjoitti:
Tirripaisti
Olen kerran syönyt, siihen tulee jänistä, sipulia ja pekonin tapaista siankylkeä. Oli paras koskaan syömäni liharuoka ja ihan metsästäjän kotona itse valmistettua.
Vierailija kirjoitti:
Alkuruoaksi mustapapukeittoa ja itse tehtyä leipää, päälle avokadoa. Pääruoaksi pestoinen pastasalaatti ja vegaanista laatuchorizoa. Vihreä salaatti paahdetuilla pähkinöillä. Jälkiruokaa en ole vielä miettinyt.
...vegaanista laatuchorizoa...
😂
Otsikko oli "yläluokkainen", täällä nyt on mitä sattuu.
Mokkapaloja ja spraittia
oli yläasteella.