Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys painekattilasta - onnistuisiko vaikkapa broilerinkoivet painekeittäen syväöljyssä?

Vierailija
20.11.2019 |

Tulisiko ne valmiiksi parissa minuutissa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmunat kannattaa keittää paineessa. Kuoret irtoavat kuin taikaiskusta.

Vierailija
2/3 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä keittäisit ne öljyssä? Vesi+mausteet (tai liemikuutiot, jos haluat niitä käyttää) on parempi. Broilerinkoivissa on itsessään rasvaa ihan tarpeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos öljy on tarpeeksi kuumaa ja painetta pitää sopivan ajan niin kypsyy siellä vaikka ja mikä =)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi neljä