Aion tehdä vegaanista kukkoa viinissä, tarviin vegepekonin ohjeen!
Poikkiksen syntsärit tulos niin aattelin tehdä vegekukkoa viinissä. Muut aineet on jo hankittu, mm vegaaninen punkku mutta nyt pitäisi löytää vegepekonin resepti, joka toimii. Oon yrittänyt tehdä pekonii usein, mut poikkis aina valittaa et maistuu baskalle. Onko kellään siis toimivaa vegepekonin reseptiä?
Kiitos etukäteen ja united we stand strong!!!!
Peace out!
Kommentit (18)
Juupa joo. Kyselet tuollaisia palstalla, joka on täynnä kasvissyöjien vihaajia? Onko google tuttu? Typerä trolli.
0/5 jopa yliksen standardien mukaan.
Miksi käytät lihatermejä? Se on väkivaltaa meitä tosivegaaneja (TRVE CVLT) kohtaan.
Kuole senkin feikkivegaani.
Vierailija kirjoitti:
Miksi käytät lihatermejä? Se on väkivaltaa meitä tosivegaaneja (TRVE CVLT) kohtaan.
Kuole senkin feikkivegaani.
Tosivegaani?
Kaikki vegaanien lihankorvikeruoat ovat itsepetosta, eivätkä he edes tajua sitä.
Vierailija kirjoitti:
Millainen on vegekukko?
Laitilan vege Kukko-olut laitetaan uuniin vege punaviinin kanssa. Annetaan olla tunnin 75-asteessa. Kaadetaan kannuun ja tarjoillaan. Loistava makuelämys ve8geruoan ystäville.
Hyi helvetti, kuulostaa kauhealta ap. Söisit oikeaa ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi käytät lihatermejä? Se on väkivaltaa meitä tosivegaaneja (TRVE CVLT) kohtaan.
Kuole senkin feikkivegaani.
Miksi hyökkäät omaa aloitustasi vastaan, ap?
Sian perseen puolikas laitetaan paistopussiin tai uuniritilälle nahkapuoli ylöspäin. Paistopussi suljetaan, mutta ainakin yksi nurkka leikataan auki. Jos paistopussia ei käytetä, laitetaan uuniritilän alle pelti, jossa on noin 1cm vettä.
Lihan paksuimpaan kohtaan työnnetään paistomittari. Huom! Ei luuhun kiinni.
Uuni on esilämmitetty 180 asteeseen. Kun paistomittari näyttää noin 10 astetta, kinkku laitetaan uuniin.
Puolen tunnin jälkeen lämpötila pudotetaan noin 110-125 asteeseen.
(Voi pudottaa alemmaksikin, mutta paistoaika kasvaa. Tosin joidenkin mielestä myös tulis on parempi)
Kinkun annetaan paistua noin tunnin/kilo. Kinkku on valmis, kun paistomittarissa on noin 77-85 astetta.
Suurempi lämpö tarkoittaa ylikypsempää kinkkua. Huom! Jos paistomittarin poiston yhteydessä kinkusta tukeva neste ei ole kirkasta, kinkku ei välttämättä ole vielä kypsä.
Paiston jälkeen kinkusta irroitetaan nahka ja enimmät rasvat ja annetaan hetki vetäytyä esimerkiksi alumiinifolioon käärittynä. Tämän jälkeen folio poistetaan ja kinkusta otetaan tukeva kahden käden ote ja se syödään seisten uunin edessä. Rasvan pyyhkiminen naamalta syömisen lomassa on sallittua, mutta joidenkin mielestä se saattaa latistaa kokemusta.
Miksi kutsut sitä kukoksi? Eikös se olisi vihanneksia viinissä?
Vegekukko on kaurasäkkiin tukehtumalla tapettua kanalintua. Lihaan tulee ihana maku pelosta ja tuskasta.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kutsut sitä kukoksi? Eikös se olisi vihanneksia viinissä?
Viini oikeastaan juotiin siinä kokatessa joten siitä tuli uunijuureksia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kutsut sitä kukoksi? Eikös se olisi vihanneksia viinissä?
Viini oikeastaan juotiin siinä kokatessa joten siitä tuli uunijuureksia.
Tee seuraavalla kerralla tällä reseptillä:
Pilko vihannekset reiluiksi paloiksi ja laita isoon kattilaan.
Lisää vettä niin, että palat peittyvät kunnolla.
Keitä 1 tunti.
Kaada liemi pois.
Lisää maitoa niin paljon, että vihannespalat peittyvät.
Keitä puoli tuntia.
Kaada liemi pois.
Lisää maun mukaan viiniä/konjakkia/vodkaa niin paljon, että vihannekset peittyvät.
Älä keitä.
Heitä vihannekset pois.
Juo liemi.
Kukko löytyy sieltä oluthyllystä.
Soijamakkarasta vuolet vaan sopivankokoisia siivuja.