Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Palmuöljy

Vierailija
07.10.2019 |

Aina haukutaan palmuöljy ja sen käyttö. Sitä käytetään sen puolikovan koostumuksen takia. Se on hyvin satoisa. Jos tuotteessa voi käyttää juoksevaa öljyä, niin sitä käytetään.
Jos palmuöljy jätetään pois ja korvataan muulla puolikovalla esim.kookosrasvalla, on ongelmat ihan samat ellei isommat. Samoja orjatyövoiman ja viljelymaaongelmia ja on kookoksen kasvattamisessa kuin palmuöljyssä. Kookos on vain vähemmän tuottava, eli viljelyalat pitäisi laajentaa paljon palmuöljyä isommiksi. Eli ongelmat moninkertaistuisi. Myös kovan rasvan terveysongelmat ovat samat, vaikka jotkut näkevät asian ihan eri tavalla. Ongelma ei ratkea palmuöljyä vieroksumalla.
Jokaisen pitää vähentää tuotteiden kulutusta, missä puolikova rasva on tarpeellinen. Usein ne on keksejä yms. Muuten mennään vain ojasta allikkoon.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla