Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kaurajugurteissa on perunatärkkelystä?

Vierailija
17.09.2019 |

Onko siihen joku hyvä syy?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
17.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan että sakeuttamassa

Vierailija
2/5 |
17.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan syyttä suottako kuvittelet, että elintarvikkeissa on erilaisia ainesosia? Prosessoidut ruuat koostuvat jopa kymmenistä aineista, joilla niitä sakeutetaan, värjätään, säilötään, maustetaan, jatketaan jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
17.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös ne ole enempi kiisseleitä? Kiisseleissä perunajauho on ainakin ihan normaali ainesosa.

Vierailija
4/5 |
17.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunatärkkelys on sakeuttamisaine. Kaura on pääosin hiilihydraattia, se toimii toisin kuin proteiini. Jotta hiilihydraattineste saadaan kiinteäksi, tarvitaan sakeuttajaa. Samalla tavalla tehdään kiisseli.

Vierailija
5/5 |
17.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samasta syystä on maitojogurteissa esim. maissitärkkelystä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi yksi