APUA! Miten broilerin koipireidet syödään siististi?
Ostin ekaa kertaa ja järkytyin kun liha ei lähde luista nätisti. Pitääkö se irrottaa vasta kypsänä vaikka lopputulos on räpelletyn näköinen? Vai onko broileri pilaantunut?
Kommentit (6)
Kypsennä ja sitten vasta liha irti.
Ohjeissa lukee aina joku 200 ja tunti. Mä laitan 175 ja puoltoista tuntia. Ja otan lihan tuntia ennen uuniin laittamista huoneenlämpöön, puoli tuntia ei riitä mielestäni. Liha ei kuivu ja irtoaa luista kivasti. Tosin en tiedä, mitä haet siistillä syömisellä, luista lihaa saa syödä sorminkin ihan etikettisääntöjenkin mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Ohjeissa lukee aina joku 200 ja tunti. Mä laitan 175 ja puoltoista tuntia. Ja otan lihan tuntia ennen uuniin laittamista huoneenlämpöön, puoli tuntia ei riitä mielestäni. Liha ei kuivu ja irtoaa luista kivasti. Tosin en tiedä, mitä haet siistillä syömisellä, luista lihaa saa syödä sorminkin ihan etikettisääntöjenkin mukaan.
Aion irrottaa luut ja sitten kypsentää kuin paistin mutta ei taida onnistua :( Kiitos ohjeesta!
Vierailija kirjoitti:
Kypsennä ja sitten vasta liha irti.
Menee suunnitelma uusiksi :( mutta kiitos!
Ei kai kukaan luita irrota ennen paistamista? Itse jos teen kanaa riisipedillä niin lihat irtoaa luista ihan nätisti joko sormin tai vaikka haarukalla avustaen kypsennyksen JÄLKEEN!
Nyt en kyllä ymmärrä.