Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kasviksia ja kanapaloja niin miten niihin saa täyteläisyyttä

Vierailija
06.08.2019 |

Laitoin niitä pannulla mutta tylsää oli kuin pelkkää suolaa ja pippuria laitoin. Mistä saa sellaista täyteläisyyttä, herkullisuutta ja sitovuuttaa siihen, ettei ne osaset vaan heilu erillään.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustoa, kermaa?

Vierailija
2/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatejuustoo tai ruokakermaa ehkä hieman?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin jos syö riisin tai nuudelin kanssa voi maustaa itämaisittain. Seesamiöljyssä paisto, makeaa mietoa chilikastiketta, soijakastiketta, sitruunaa tekemään hapanimelyyttä.

Vierailija
4/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos uunissa tekee niin  siihen voi laitaa myös munamaito seoksen niinkuin makarooniin ja vaikka joku juustopussi sekaan.

Vierailija
5/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Krhm.. Mun gourmet annoksen sitoo aina yhteen Thai chili sweet ketchup.. XD

On suhteessa myös edullinen ja vähäkalorinen. Vrt. esim. kermakastike tai sulatejuusto.

Vierailija
6/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi apua näitä Koskenlaskija- ja ruokakermaehdotuksia. Ap, opettele maustamaan ruokasi. Ei ihme, jos on ankean oloista, kun laitoit pelkästään suolaa ja pippuria. Itämaistyyppiset ohjeet oli hyvä vinkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat ne voissa ja lisäät vähän kermaa.

Vierailija
8/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi apua näitä Koskenlaskija- ja ruokakermaehdotuksia. Ap, opettele maustamaan ruokasi. Ei ihme, jos on ankean oloista, kun laitoit pelkästään suolaa ja pippuria. Itämaistyyppiset ohjeet oli hyvä vinkki.

Aivan, ruokakermaa ei pidä käyttää, vaan kuohukermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi apua näitä Koskenlaskija- ja ruokakermaehdotuksia. Ap, opettele maustamaan ruokasi. Ei ihme, jos on ankean oloista, kun laitoit pelkästään suolaa ja pippuria. Itämaistyyppiset ohjeet oli hyvä vinkki.

No eikös ap nyt nimenomaan yritä opetella ja siksi kysyi vinkkejä. Miten vaikeaa on nälvimisen sijaan antaa vain niitä ohjeita?

Vierailija
10/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulia, valkosipulia ja tomaattimurskaa. Ja kunnolla mausteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa neuvoa miten tehdä, mutta esim. Thai tyylisesti maustetut kana ja kasvikset ovat minun mielestäni olleet aina todella hyviä. On todellakin makua. Joku vihreä chilikastike on tosi hyvää. Pitäis joskus perehtyä asiaan ja opetella tekemään itse.

Vierailija
12/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookosmaito/kerma + limetinlehdet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi apua näitä Koskenlaskija- ja ruokakermaehdotuksia. Ap, opettele maustamaan ruokasi. Ei ihme, jos on ankean oloista, kun laitoit pelkästään suolaa ja pippuria. Itämaistyyppiset ohjeet oli hyvä vinkki.

No eikös ap nyt nimenomaan yritä opetella ja siksi kysyi vinkkejä. Miten vaikeaa on nälvimisen sijaan antaa vain niitä ohjeita?

No woktyyliseen ruokaan voi tehdä kastikkeen esim. öljystä, teriyakikastikkeesta, inkivääritahnasta, suolasta ja pippurista. Tai kana/kasvisliemestä, vedestä, soijakastikkeesta, hunajasta ja maissitärkkelyksestä. Englanniksi löytyy hyviä ohjeita sanoilla stir-fry chicken and vegetables.

Vierailija
14/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ainakin jos syö riisin tai nuudelin kanssa voi maustaa itämaisittain. Seesamiöljyssä paisto, makeaa mietoa chilikastiketta, soijakastiketta, sitruunaa tekemään hapanimelyyttä.

Ainakin K-ketjun kaupoista saa myös valmiina tällaisia erilaisia wokkeihin ja vastaaviin sopivia öljy-maustesekoituksia, Blue Dragon nimistä sarjaa. Ne voi vaan heittää pannulle ja antaa hetken maustaa ruokaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonia ja kermaa. Toimii kaikkeen.

Vierailija
16/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekonia ja kermaa. Toimii kaikkeen.

Ja koskenlaskijaa ja aaraa. Kyllä kelepaa laettaa roipellia iäntä kohti sen jälkeen.

Vierailija
17/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekonia ja kermaa. Toimii kaikkeen.

Unohdit mainita vielä voin ;)

Kaikki vanhat Karjalaiset reseptithän perustuvat siihen, että otetaan ensin puoli kiloa voita ja litra kermaa ja sitten mietitään, että mitähän sitä tänään tekisi.

Vierailija
18/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksinkertainen kanakastike: paista kanasuikaleita pannulla, lisää mahdolliset kasvikset paiston loppuvaiheessa. Mausta haluamillasi mausteilla. Sekoita ruokalusikallinen maissitärkkelystä desilitraan vettä ja lisää se paistinpannulle. Vettä voi lisätä haluamansa määrän, itse laitan sen verran että kanat juuri peittyvät. Hauduta kastiketta noin 10 minuuttia että se sakenee. Lopuksi lisää loraus kuohukermaa tai smetanaa. Anna hautua vielä pari minuuttia ja valmista tuli.

Vierailija
19/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pekonia ja kermaa. Toimii kaikkeen.

Unohdit mainita vielä voin ;)

Kaikki vanhat Karjalaiset reseptithän perustuvat siihen, että otetaan ensin puoli kiloa voita ja litra kermaa ja sitten mietitään, että mitähän sitä tänään tekisi.

No voihan nyt on itsestäänselvyys siinä kohtaa kun paistinpannu otetaan kaapista näkösälle.

Vierailija
20/21 |
06.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten aiemmin mainittiin, niin kookoskermaa ja karri-maustaminen mielen mukaan. 

Harkitse myös: sipuli, valkosipuli, inkivääri, sitruuna/lime-mehu.

Englanniksi löytyy ohjeita googlaamalla...