Ostin tosi pahaa juustoa! Mihin sitä voisi käyttää?
Tai eihän se pahaa ole mutta omaan makuun liian voimakas. Vilho juusto.
Johonkin piirakkaan sekoitettuna miedompaan juustoon?
Ja sissijuustojutut on niin kuluneita ja niin nähty.
Kommentit (7)
Joo. Suomessa on perinteisesti todella paha juttu, jos juustossa on makua. Piirakka on hyvä idea.
ei se maku ainakaan ruuassa vähene, lämpimänä maistuu voimakkaammalta. Anna pois tai heitä roskiin, jos et tykkää. itse tykkään noista Herkkujuustolan juustoista todella paljon, ihanasti makua kerrankin.
Vierailija kirjoitti:
ei se maku ainakaan ruuassa vähene, lämpimänä maistuu voimakkaammalta. Anna pois tai heitä roskiin, jos et tykkää. itse tykkään noista Herkkujuustolan juustoista todella paljon, ihanasti makua kerrankin.
En kai mä nyt kallista juustoa pois heitä.
Tykkään kyllä voimakkaammistakin juustoista mutta tämä maistuu jotenkin liian tunkkaiselta. Pieni pala viinirypäleen kanssa varmaan menee eli ei sillä lailla pahaa mutta leivän päälle kun laitoin niin oli pakko ottaa pois toisen leivän päältä.
Sämpylätaikina voisi olla myös hyvä idea 👍
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ei se maku ainakaan ruuassa vähene, lämpimänä maistuu voimakkaammalta. Anna pois tai heitä roskiin, jos et tykkää. itse tykkään noista Herkkujuustolan juustoista todella paljon, ihanasti makua kerrankin.
En kai mä nyt kallista juustoa pois heitä.
Tykkään kyllä voimakkaammistakin juustoista mutta tämä maistuu jotenkin liian tunkkaiselta. Pieni pala viinirypäleen kanssa varmaan menee eli ei sillä lailla pahaa mutta leivän päälle kun laitoin niin oli pakko ottaa pois toisen leivän päältä.Sämpylätaikina voisi olla myös hyvä idea 👍
Ok. Miksi kukaan edes ajattelee laittavansa leivän päälle tällaista juustoa?? Leivän päälle!!! No tapansa kullakin.
Raasta ja gratinoi mitä tahansa. Naminami.
Sämpylätaikinaan.