Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras vegaanituorejuusto ja ns. höylättävä juusto leivän päälle?

Vierailija
30.07.2019 |

ev

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vierailija
2/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Violife hot peppers tuorejuusto on parasta ikinä. Nytkin leivän päällä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oatlyn på mackan tuorejuustoista.

Höylättävät tai viipaleet eivät valitettavasti ole mielestäni hyviä, mutta "paras" voisi olla Porlammin vege plus. Siinä on hyvä koostumus ja aika mieto maku.

Vierailija
4/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Vierailija
5/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Miksi täytyy tulla nillittämään tähän ketjuun asian vierestä, jos ei ole mitään sanottavaa varsinaiseen kysymykseen?

Ja vastauksena kysymykseen, Oatlyn påmackan-levitteet, varsinkin valkosipuli&kurkku ja aurinkokuivattu tomaatti.

Violifen valmiit savu”juusto” viipaleet on parhaita näistä kiinteistä ”juustoista”.

Vierailija
6/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oatlyn Påmackan on ihan ok, muita vuustoja käytän ehkä kerran-pari vuodessa kun teen lämpimiä voileipiä. Yleensä suosin leivän päällä hummusta ja paistettua tofua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Vierailija
8/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Miksi täytyy tulla nillittämään tähän ketjuun asian vierestä, jos ei ole mitään sanottavaa varsinaiseen kysymykseen?

Ja vastauksena kysymykseen, Oatlyn påmackan-levitteet, varsinkin valkosipuli&kurkku ja aurinkokuivattu tomaatti.

Violifen valmiit savu”juusto” viipaleet on parhaita näistä kiinteistä ”juustoista”.

Onpas vegaanit kiukkuisia :) Totuus näköjään satuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Ei minulla ole sillä mitään väliä, voiko sitä varsinaisesti kutsua juustoksi vai ei. Haluan kuitenkin ruokavaliooni jonkun tuotteen, joka muistuttaa käyttöominaisuuksiltaan ja mauiltaan juustoa. Käytän myös paljon ns. lihankorvikkeita. En ole vege koska en tykkäisi vaikka lihasta tai juustosta vaan koska nykyinen tehoeläintalous on jotain mitä en halua tukea. Ruoan laittamisesta tahdon päästä mahdollisimman vähällä, ja haluan että ruoka maistuu mahdollisimman paljon samalta kuin vaikka lapsuudessani syömäni liharuoat. 

Vierailija
10/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Joo, kemianteollisuus tekee kasviksista vaikka mitä. Ihan loistavaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustoista kaikki on mielestäni ihan hyviä. Kovat juustot on poikkeuksetta aivan kamalia. Välillä testaan jotain, mutta päädyn heittämään roskiin koska pilaavat myös koko ruoan, jos ruoan sekaan laittaa.

Vierailija
12/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Joo, kemianteollisuus tekee kasviksista vaikka mitä. Ihan loistavaa :D

Ruokateollisuus panostaa vegaanituotteisiin, jotta saa myytyä ihmisille koiranruokaan verrattavissa olevaa mössöä.

https://twitter.com/mjhollenbeck/status/1156002522328231938

Onneksi nyhtökaura ja tofu onkin niin teollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Miksi täytyy tulla nillittämään tähän ketjuun asian vierestä, jos ei ole mitään sanottavaa varsinaiseen kysymykseen?

Ja vastauksena kysymykseen, Oatlyn påmackan-levitteet, varsinkin valkosipuli&kurkku ja aurinkokuivattu tomaatti.

Violifen valmiit savu”juusto” viipaleet on parhaita näistä kiinteistä ”juustoista”.

Onpas vegaanit kiukkuisia :) Totuus näköjään satuttaa.

En ole vegaani, enkä edes kiukkuinen, sillä sanomasi ei sisällä ”totuutta joka satuttaa”.

Minua vaan yleisellä tasolla ihmetyttää tällainen omien mielipiteiden tyrkyttäminen silloin kun niitä ei kysytä. Menet varmaan esim. johonkin golf-aiheiseen ketjuun julistamaan kuinka golf on tyhmää, eikä edes mitään urheilua? Ymmärrät varmaan pointin :)

Vierailija
14/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuorejuustoista kaikki on mielestäni ihan hyviä. Kovat juustot on poikkeuksetta aivan kamalia. Välillä testaan jotain, mutta päädyn heittämään roskiin koska pilaavat myös koko ruoan, jos ruoan sekaan laittaa.

Näinpä. Harmi on myös, että Vöner-kasvis"kebabin" valmistaja vaatii, että paikoissa joissa myydään Vöner-annoksia, koko annosten tarvii olla vegaanisia. Mutta sitten kun siihen johonkin rullaVebabiin laitetaan niitä vegaanijuustoja sekaan niin maku on ihan kamala, vaikka itse Vöner on hyvää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Eihän vegaani erikseen tarvitse näitä juustoja vaan ylipäätään he jotka haluavat vaihtoehdon ruokavalioonsa. Ei vegaani tuotteita ole suunniteltu pelkästään vegaaneille vaan kaikille ihmisille. Ihmiset vain haluavat ymmärtää tahallaan väärin tai ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä koko asiaa. Itse olen jotain vegaanijuustoja maistanut eikä ne minusta ole mitenkään erityisen pahoja. Minulla on monia allergioita joten en ala miksikään ruokavalion noudattajaksi vaan minulla on jo sellainen vaivani takia. 

T. eri. 

Vierailija
16/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Joo, kemianteollisuus tekee kasviksista vaikka mitä. Ihan loistavaa :D

Sinulla on selvästi joku kammo teollisesti valmistettua ruokaa kohtaan, mutta monella meistä ei ole. Itse söisin mielelläni vaikka kokonaan ruokasyntetisoijalla tuotettua ruokaa, jos sellainen laite keksittäisiin jossa voitaisiin suoraan atomeista ja molekyyleistä kasata ravitseva ruoka-annos ilman että käytetään kasveja tai eläimiä lähteenä.

Vierailija
17/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Joo, kemianteollisuus tekee kasviksista vaikka mitä. Ihan loistavaa :D

Sinulla on selvästi joku kammo teollisesti valmistettua ruokaa kohtaan, mutta monella meistä ei ole. Itse söisin mielelläni vaikka kokonaan ruokasyntetisoijalla tuotettua ruokaa, jos sellainen laite keksittäisiin jossa voitaisiin suoraan atomeista ja molekyyleistä kasata ravitseva ruoka-annos ilman että käytetään kasveja tai eläimiä lähteenä.

on prosessoitua ruokaa ja prosessiteollisuudessa valmistettua kemiallista elintarviketta.

Vierailija
18/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

No niin vaan kehitys on pystynyt tekemään loistavia korvikkeita esim. lihalle ja monelle maitotuotteelle, mutta jostain syystä juustoissa ei ole vielä onnistuttu. Tuskin se kuitenkaan on mahdoton tehtävä.

Tajuan kyllä, että lihan korvikkeilla halutaan ensisijaisesti saada väki vähentämään lihaa, mutta monelle se juusto on se viimeinen ja vaikein juttu luopua. Toivottavasti Beyond Meat, Impossible Foods tai joku vastaava alkaisi seuraavaksi panostamaan juustoihin.

Itse lupaan siirtyä flexaajasta täysipäiväiseksi vegaaniksi siinä vaiheessa kun markkinoilla on hyvä vegekermajuusto ja joku sulattamista kestävä versio.

Eihän vegaani erikseen tarvitse näitä juustoja vaan ylipäätään he jotka haluavat vaihtoehdon ruokavalioonsa. Ei vegaani tuotteita ole suunniteltu pelkästään vegaaneille vaan kaikille ihmisille. Ihmiset vain haluavat ymmärtää tahallaan väärin tai ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä koko asiaa. Itse olen jotain vegaanijuustoja maistanut eikä ne minusta ole mitenkään erityisen pahoja. Minulla on monia allergioita joten en ala miksikään ruokavalion noudattajaksi vaan minulla on jo sellainen vaivani takia. 

T. eri. 

No, muut kuin vegaanit syövät sen ruokansa aitona, ei keinotekoisena, niiden ei tarvitse.

Ihan yhtä aitoa sekin on, mitä aitoa siinä ei mielestäsi ole? Mitä juusto on kemiallisesti, on se avain jonka haluat käsittää tahallaan väärin, tai olet sen verran tyhmä ettet ymmärrä koko asiaa. Tämä rautalangasta väännettynä kun et ensimmäisellä kerralla ymmärtänyt. 

Vierailija
19/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Miksei lihaa syövät voi syödä aitoa liharuokaa? Semmonen kuollut eläimen ruho raakana, sehän on luonnollista. Mutta kun ei, se pitää leikata palaseksi, maustaa ja paistaa. Tai mieluiten jauhaa, lisätä jauhoja ja ties mitä teollisia myrkkyjä jotka muuttavat sen väriäkin ihmeellisen pinkiksi, ja lopuksi muotoilla makkaraksi, pyörykäksi tai pihviksi, niin ettei se muistuta enää yhtään sitä mitä se todellisuudessa on eli kuollut eläin! 🤔

Voisiko olla että ihmiset prosessoivat ruokaa sellaiseen muotoon että sen syöminen on miellyttävämpää? Vegaanit onneksi pystyvät syömään kasviksia myös niiden luonnollisessakin muodossa, vaikkakin ”prosessoivat” osaa niistä paistamalla jne..

Vierailija
20/33 |
30.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ne on valitettavasti kaikki ihan järkyttävän makuisia. Aina välillä kokeilen, siinä toivossa että tuotekehitys olisi edistynyt ja pystyisin siirtymään lakto-vegetarismista täysin vegaaniksi. Mutta ne juustot vaan on liian pahoja enkä halua elää ilman juustoja.

Vegaanina et voi syödä juustoa, koska se on eläimestä lähtöisin.  Ne vegaanien "juustonkaltaiset" ei mitään juustoa ole eikä mikään kehitys pysty tekemään kasviksesta juustoa.

Miksi vegaanit eivät voi syödä aitoa kasvisruokaa? Järjetöntä tuollainen pelleily "ruuankaltaisten aineiden" kanssa.

Miksei lihaa syövät voi syödä aitoa liharuokaa? Semmonen kuollut eläimen ruho raakana, sehän on luonnollista. Mutta kun ei, se pitää leikata palaseksi, maustaa ja paistaa. Tai mieluiten jauhaa, lisätä jauhoja ja ties mitä teollisia myrkkyjä jotka muuttavat sen väriäkin ihmeellisen pinkiksi, ja lopuksi muotoilla makkaraksi, pyörykäksi tai pihviksi, niin ettei se muistuta enää yhtään sitä mitä se todellisuudessa on eli kuollut eläin! 🤔

Voisiko olla että ihmiset prosessoivat ruokaa sellaiseen muotoon että sen syöminen on miellyttävämpää? Vegaanit onneksi pystyvät syömään kasviksia myös niiden luonnollisessakin muodossa, vaikkakin ”prosessoivat” osaa niistä paistamalla jne..

Et tainnut edes tajuta, mistä on kysymys.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yksi