Miksi juusto mielletään vain leivän päällysteeksi
En itse syö leipää, mutta kyllä mulle juusto maistuu.
Kommentit (22)
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Laitan juustoa kuutioina parsakaalikeittoon. Jostainhan sitä proteiinia on saatava tällaiseen vihanneskeittoateriaan.
Eli ei, ei sitä vain mielletä leivän päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Voihan sinne väliin tunkea kasviksia niin paljon kuin haluaa. Ja rasvaa tulee piffeistä kun tekee rasvaisemmasta jauhelihasta. Tuohan on nyt on sellainen pohja jota voi tuunailla niin kuin haluaa.
Mä käytän ruokiin mozzarellaa, raejuustoa ja fetaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Voihan sinne väliin tunkea kasviksia niin paljon kuin haluaa. Ja rasvaa tulee piffeistä kun tekee rasvaisemmasta jauhelihasta. Tuohan on nyt on sellainen pohja jota voi tuunailla niin kuin haluaa.
Edelleen siinä on liikaa proteiinia, vaikka siihen lisäisi kasviksia ja rasvaa.
Taas joku ihana AP julistamassa omaa typeryyttään, luullen olevansa kovinkin tietäväinen. :)
Etelä-Euroopassa juustoa syödään usein alkuruokana (Italia) tai pääruuan jälkeen (Ranska).
Välipalakulttuuri (se lihottava suomalainen tapa) juustoleipineen ei kuulu monen maan ruokaperinteeseen ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Kahden pekonin väliin juustosiivu ja päälle salaatinlehti
Vierailija kirjoitti:
Taas joku ihana AP julistamassa omaa typeryyttään, luullen olevansa kovinkin tietäväinen. :)
Stereotyyppinen karppaaja...
En syö leipää juuri ollenkaan ainakaan juuston kanssa. Juustoa syön muuten paljon.
En minä vaan miellä. Hassuahan se olisi laittaa vaikka munajuustonokare leivän päälle, ja sitten se putoaa siitä syliin kun syöt sitä leipää... Leipäjuustosta nyt puhumattakaan. Ei sovi leivän kanssa ollenkaan. Halloumia voisi ehkä kokeilla leivän välissä, mutta mielestäni se on parasta lihan kanssa. Ehkä jos paistaisi jonkun pihvin ja halloumia ja tekisi vähän kuin ruisburgerin?
En minä ainakaan miellä. En tykkää juustosta leivän päällä, on sellaisenaan mautonta enkä harrasta kahta päällistä yhdellä leivällä.
Haluan juustoa ruokiin, ja pizzan ja lämppäreiden päälle, mutta ilmeisesti on paljon näitä jotka syövät vain leivällä, kun niin monesti saa huomata juustoa ostaessaan ettei se perkele edes sula uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Voihan sinne väliin tunkea kasviksia niin paljon kuin haluaa. Ja rasvaa tulee piffeistä kun tekee rasvaisemmasta jauhelihasta. Tuohan on nyt on sellainen pohja jota voi tuunailla niin kuin haluaa.
Edelleen siinä on liikaa proteiinia, vaikka siihen lisäisi kasviksia ja rasvaa.
Sellaista ei ole kuin liikaa proteiinia.
Hahah, ap voi puhua itsestään vain. Mahtaako hän kirjoitella jostain 70-luvun Pieksämäeltä? Itse en syö juustoa juuri koskaan leivän päällä. Viimeksi olen syönyt fetaa ja valkohomejuustoa salaateissa ja parmesania lasagnessa.
Käytän juustoa ainoastaan ruoanlaittoon ja silloin tällöin herkuttelen hyvillä juustoilla ja viinillä. Ostan aina voimakkaita juustoja, ei koskaan mitään kevytjuustoa tai mauttomia kermajuustoja. Pienempi määrä riittää kun maku on kohdillaan.
Vierailija kirjoitti:
En minä ainakaan miellä. En tykkää juustosta leivän päällä, on sellaisenaan mautonta enkä harrasta kahta päällistä yhdellä leivällä.
Haluan juustoa ruokiin, ja pizzan ja lämppäreiden päälle, mutta ilmeisesti on paljon näitä jotka syövät vain leivällä, kun niin monesti saa huomata juustoa ostaessaan ettei se perkele edes sula uunissa.
Olet ilmeisesti ostanut jotain kevytjuustoa, jos ei sula uunissa. Ei niistä ole mihinkään, edes leivälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Voihan sinne väliin tunkea kasviksia niin paljon kuin haluaa. Ja rasvaa tulee piffeistä kun tekee rasvaisemmasta jauhelihasta. Tuohan on nyt on sellainen pohja jota voi tuunailla niin kuin haluaa.
Edelleen siinä on liikaa proteiinia, vaikka siihen lisäisi kasviksia ja rasvaa.
Eli kun siihen laitetaan ne sämpylät niin se on ok?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö muuten miten tehdään karppaajan hampurilainen? Kaksi pihviä joiden väliin juustoa, salaattia ja mahdollisesti ohut siivu tomaattia.
Olet väärässä, tuossa on liikaa proteiinia, liian vähän kasviksia ja rasvaa.
Voihan sinne väliin tunkea kasviksia niin paljon kuin haluaa. Ja rasvaa tulee piffeistä kun tekee rasvaisemmasta jauhelihasta. Tuohan on nyt on sellainen pohja jota voi tuunailla niin kuin haluaa.
Edelleen siinä on liikaa proteiinia, vaikka siihen lisäisi kasviksia ja rasvaa.
Eli kun siihen laitetaan ne sämpylät niin se on ok?
Hehheh
Olet väärässä, ei mielletä.