Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aihe vapaan mädätysketju OFFICIAL

Vierailija
04.07.2019 |

Tässä ketjussa aiheena orgaanisen aineksen anaerobinen eli hapettomissa olosuhteissa tapahtuva hajoaminen, siis mädätys.

En tiedä aiheesta enempää joten kertokaa joku muu lisää? Onko kukaan maistanut islantilaista mädätettyä haita? Onko surströmming helpoin tapa tutustua mädätettyihin ruokiin, mätänemisprosessin jaloihin lopputuloksiin?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
04.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kimchillä on helppo aloittaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan seitsemän