Hyvä karvahattu: Kypsän pihvin tilaaminen ravintolassa on totaalisen vulgaaria. Sitä ei vaan tehdä!! Tuhoat hyvän pihvin.
Medium on kiikun-kaakun hyväksyttävä.
Tosi foodie tilaa raa'an tai medium-miinuksen.
Kommentit (58)
Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.
Kypsä pihvi on paras, tietenkin sinapilla.
Vierailija kirjoitti:
Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.
Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.
Luolamiehet olivat sinua älykkäämpiä. He tiesivät, että tuli on muutakin kuin pintojen ruskista varten.
Whatever, voit tunkea "ravintolakulttuurisi" sinne minne aurinko ei paista.
Pitäisiköhän käydä illalla ravintolassa. Kypsät pihvit ja ketsuppia päälle. Lapsille ananaspizza. Gurmeeta!
Pitäähän ruoka valmistaa loppuun saakka. Et sinäkään pitäisi puoliksi kudottua villapaitaa.
Raa'aksi jätetty toki maistuu paremmalta, mutta jos miettii elintarviketurvallisuuden kannalta, niin ihan misdä tahansa pihvipaistolassa ei sellaista kannata tilata.
Vierailija kirjoitti:
Pitäähän ruoka valmistaa loppuun saakka. Et sinäkään pitäisi puoliksi kudottua villapaitaa.
Meillä pääruokavaihtoehdot ovat salmonella-kana ja botuliini-härkä. Tervetuloa!
Minusta se liha menee pilalle jo silloin, kun se irrotetaan eläimen kankusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.
Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.
Tietenkin se on makuasia. Mikäpä muukaan? Ravintola voi toki rajoittaa menunsa tismalleen haluamallaan tavalla. Mutta ei se kerro mikä on oikein tai väärin. Et sinä sitä mediumpihviäsi pizzeriassa saa, onko silloin pizza parempi ruoka? No sun logiikalla on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Makuasioita. Kokilta vaatii enemmän taitoa tehdä hyvä kypsä pihvi. Pintojen ruskistus onnistuu keltä vaan.
Se ei ole makuasia. Kypsää pihviä ei suostu edes kunnon ravintola tekemään.
Kunnon ravintola tekee just sellaisen pihvin kuin asiakas haluaa. Jos asiakas tilaa pihvinsä kypsänä, hänen pitää saada sellainen. Jos tehtävä todellakin on liian vaikea, se on syytä kertoa asiakkaalle jo tilausvaiheessa, niin hän voi vielä äänestää jaloillaan. Ammattitaidotonta puuhastelua kantaa asiakkaan eteen jotain kuvottavia puolipunaisia raakileita ja sitten vielä yrittää todistella että "kyllä se ihan kyspsä on".
Vierailija kirjoitti:
Minusta se liha menee pilalle jo silloin, kun se irrotetaan eläimen kankusta.
Totta, paistista ei yleensä saa erityisen hyvää pihviä.
Raaka liha on terveysriski. Ties mitä loisia ja muita pöpöjä.
Jos tilaat kypsän pihvin niin saat huonompaa lihaa kuin jos tilaat raaemman version.
Ei ravintolat käytä parasta lihaa täyskypsään pihviin.
No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".
Vierailija kirjoitti:
No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".
Pihvi itsessään on perunamuussin jälkeen junttimaisinta mitä ravintolassa voi tilata.
Vierailija kirjoitti:
No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".
Suomalaisen pahin painajainen: "ne nauraa mulle selän takana!"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No saapahan ainakin keittiö hyvät naurut. Tuollainen tilaus välitetään sanoilla "Pihvi junttina".
Suomalaisen pahin painajainen: "ne nauraa mulle selän takana!"
Oikeeastihan ne miettivät lähimmällä ABC:llä vain koska työvuoro loppuu.
Minä tuhoan sen joka tapauksessa.