Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua, liikaa munia taikinaan!

Vierailija
09.06.2019 |

Teen raparperipiirakkaa ja pohjan ohjeessa käsketään laittaa yksi kananmuna. Laitoin kaksi. Onko taikina pilalla? Siis huomaako sen valmiissa piirakassa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No paista ja kokeile

Vierailija
2/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jösses näitä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin vaan, 1että voisiko taikinan vielä yrittää pelastaa ennen paistoa.

Vierailija
4/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvä siitä tulee. Kananmuna voi maistua vähän läpi (tulee semmoinen pannukakkumainen maku), mutta ei muuta.

Vierailija
5/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ajattelin vaan, 1että voisiko taikinan vielä yrittää pelastaa ennen paistoa.

Lisäät vähän niitä muita ainesosia, jos mahdollista, arvatenkin jauhoja ja sokeria, mutta onnistuu ihan ilmankin. 

Vierailija
6/6 |
09.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoista! :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän neljä