Saako tavallisesta kaupasta paholaisen hilloa?
Kommentit (21)
Saa jos olet syntynyt suomalaiseen kuplaan ja olet sinisessä mielisairaalassa. Saat sitä juuri silloin kuin olet kuollut ja selvästi amerikan takia.
Ainakin Lidlistä ja Prismasta. Käytän vaikka mihin; tofun kaveriksi, herne-papupihvien päälle, joskus ihan leivälle, koska tuo on älyttömän mietoa kuitenkin!
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Vierailija kirjoitti:
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Jotenkin kuulostaa siltä että ”Paholaisen hillo” on sinulle tuntematon käsite...
Vierailija kirjoitti:
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Teetko paholaisenhillon mieluummin karhunmarjasta vai mustikasta?
Sun pitää mennä hel vetistä hakeen. Muualta et saa, eikä ensimainitusta ole paluuta.
Meksikolaiset tekevät hyvää chilihilloa.
Chili hillon tekemisessä on taidetta se että miten saat normaalin chilin hilloksi niin että se vastaa alkuperäistä chiliä siitä mistä se normaali chili on tullut. Kai se ketä söi sen normaalin chilin alkuperäisen chilin ajatteli meille hilloa.
Tähän economiaan ei tarvitse lisätä mitään alkuperää tai kultin omaista, taipumuksia ollaan nähty jo.
Suomessa ministroidaan ja organisoidaan kaikki egoistisesti joten täällä ei ole chiliäkään eikä chilikulttuuria. Suomalaisten pitäisi soittaa yleX:ltä chicano rap puhumista ja yleistä rap teollisuutta sekä syödä chiliä raakana tyhmästä ylimielisyydestä.
Chilit ovat etelä-amerikasta ja chilihillot kuuluu melsikolaisille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Jotenkin kuulostaa siltä että ”Paholaisen hillo” on sinulle tuntematon käsite...
Niinkö luulet?
Sanon sinulle. Älä opeta isääsi naim*aan....poika...
Vuohenjuuston kanssa hyvää. Esim pitsassa. En ole kaupoissa nähnyt.
Vierailija kirjoitti:
Meksikolaiset tekevät hyvää chilihilloa.
Chili hillon tekemisessä on taidetta se että miten saat normaalin chilin hilloksi niin että se vastaa alkuperäistä chiliä siitä mistä se normaali chili on tullut. Kai se ketä söi sen normaalin chilin alkuperäisen chilin ajatteli meille hilloa.Tähän economiaan ei tarvitse lisätä mitään alkuperää tai kultin omaista, taipumuksia ollaan nähty jo.
Suomessa ministroidaan ja organisoidaan kaikki egoistisesti joten täällä ei ole chiliäkään eikä chilikulttuuria. Suomalaisten pitäisi soittaa yleX:ltä chicano rap puhumista ja yleistä rap teollisuutta sekä syödä chiliä raakana tyhmästä ylimielisyydestä.
Chilit ovat etelä-amerikasta ja chilihillot kuuluu melsikolaisille.
Varmaan sinulla on tärkeää asiaa, en vaan ymmärrä mitä yrität selittää. Olet taitelija? tai sitten viinaa on kulunnut tänäänkin pullollinen.
Vierailija kirjoitti:
Vuohenjuuston kanssa hyvää. Esim pitsassa. En ole kaupoissa nähnyt.
Bixxax ehgäx. 🤔🙂
Muistakaa, älkää opettako isäänne naim*aan. Siinä tulee vaivaannuttava hetki, kun opettaja tajuaa opetustilanteen adsurdiuden.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meksikolaiset tekevät hyvää chilihilloa.
Chili hillon tekemisessä on taidetta se että miten saat normaalin chilin hilloksi niin että se vastaa alkuperäistä chiliä siitä mistä se normaali chili on tullut. Kai se ketä söi sen normaalin chilin alkuperäisen chilin ajatteli meille hilloa.Tähän economiaan ei tarvitse lisätä mitään alkuperää tai kultin omaista, taipumuksia ollaan nähty jo.
Suomessa ministroidaan ja organisoidaan kaikki egoistisesti joten täällä ei ole chiliäkään eikä chilikulttuuria. Suomalaisten pitäisi soittaa yleX:ltä chicano rap puhumista ja yleistä rap teollisuutta sekä syödä chiliä raakana tyhmästä ylimielisyydestä.
Chilit ovat etelä-amerikasta ja chilihillot kuuluu melsikolaisille.Varmaan sinulla on tärkeää asiaa, en vaan ymmärrä mitä yrität selittää. Olet taitelija? tai sitten viinaa on kulunnut tänäänkin pullollinen.
Chili on vähän tälläinen kultti varmaan sulle missä yritetään matkia jumalaa jotta jumala olisi läsnä sinussa vaikka olet íđíòòťťì. Sano chili ihmiselle jolla on alkuperäinen chilin siemen ja sano kiinalaiselle tehdastyöntekijälle chili, tutki sitä ja katso chilin voimalla mitä chiliä sinä saat siitä! Tutki, älä kysy íđíóóťťèjá kysymyksiä! Ok?
Kysyn nyt kaikilta viellä että onko tämä ihan ok?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Jotenkin kuulostaa siltä että ”Paholaisen hillo” on sinulle tuntematon käsite...
Niinkö luulet?
Sanon sinulle. Älä opeta isääsi naim*aan....poika...
Kovin kauan kesti sulta googlettaa tämä asia. Mistä poimit paholaisenhillomarjat?
Tämän reseptin mukaan teen "paholaisen hillon". Varmaan löytyy makua jokaiselle herkkusuulle.
Olkaa hyvät. Tykkään tämän kokin tyylistä:)
Paholaisen hillo on .... "ph"... lyhyest nyt...
Paholaisen hillo vuohenjuusto hampurilainen on alkuperäinen ja aito, missä me se nähdään? ... řáíšķáámáššá ihmistä joka on jumala ja jumala on ihminen vielläkin. Poltin teehetki tupakan se kertoi minulle.
En koskaan unohda mitä näin.
Palauttakaa minulta varastettu metalli! Vitin ph!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole 20 vuoteen ostanut hilloa. Teen itse.
Tuulipuvut ostaa lisäainepommeja kaupasta.
Jotenkin kuulostaa siltä että ”Paholaisen hillo” on sinulle tuntematon käsite...
Niinkö luulet?
Sanon sinulle. Älä opeta isääsi naim*aan....poika...
Kovin kauan kesti sulta googlettaa tämä asia. Mistä poimit paholaisenhillomarjat?
Hupsu!
Et ymmärrä että kasvatan ne itse:)
Saan ne omasta puutarhasta. Myös tomatillot salsa verdeen:)
Teen kaikki itse, ketsupista alkaen.
Saa ainakin isoimmista. Itse käytän pihvin tms. proteiinin päällä kastikkeen tapaan. Hyvää on!