VUOHENJUUSTOLLA TÄYTETYT VEGAANIKEBAKOT JA CURRYDIPPI
AINEKSET
2 dl kauramaitoa
¾ dl korppujauhoja
400 g seitania
1 valkosipulinkynsi
1 desi kikhernepurkin mehua
2 rkl dijoninsinappia
1½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
Vuohenjuustotäyte
100 g pehmeää vuohenjuustoa
1 rkl aprikoosihilloa
Currydippi
1 dl kauramaitoa
1 dl kikhernesosetta
1 rkl aprikoosihilloa
2 tl curryä
½ tl suolaa
Jokainen varmaan itsekin ymmärtää miten homna toimii?
Taikina toisessa kulhossa sekainen ja täyte toisessa.
taikina levyksi, täyte sisään ja rullaksi
leikkaa pötkylöiksi.
Uunissa 220c, noin vartti.
Että on hyvää. Ja sopii meille vegaaneillekin!
Kommentit (9)
Milloin vuohesta on tullut vihannes?
Maltilliset vegaanit käyttävät vuohenjuustoa, mutta eivät muita eläinperäisiä tuotteita. Aiheesta on monta ketjua, joista useimmissa on ihan turhaa kinastelua siitä, onko vuohenjuustovegaani ns. ”kunnon vegaani”.
Huomaa, että joku pikkupoika ilman elämänkokemusta siellä taas kirjoittelemassa.
Vierailija kirjoitti:
Maltilliset vegaanit käyttävät vuohenjuustoa, mutta eivät muita eläinperäisiä tuotteita. Aiheesta on monta ketjua, joista useimmissa on ihan turhaa kinastelua siitä, onko vuohenjuustovegaani ns. ”kunnon vegaani”.
Ai pelkästään vuohen? Millä perusteella vuohenjuusto on vegaanisempaa kuin vaikka luomu-kananmunat?
Vierailija kirjoitti:
Milloin vuohesta on tullut vihannes?
Silloin kun se jäi auton alle ja satutti vakavasti päänsä.
ihan paras resepti, tätä anoppikin käytti jouluna!
nyt on hieno provo!