Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaisia peltiruokia useimmin teet?

Vierailija
10.05.2019 |

Siis sellaisia että samaan peltiin / isoon vuokaan laitetaan uuniin lihat ja kasvikset. Miten makua tarpeeksi?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paprikaa erivärisiä ja sipulia suikaleina, päälle öljyä ja mausteita sekä kanan rintafilettä, jos kovin paksu niin halkaisin poikittain. Kukkakaalia kans usein samalla pellillä. 200 astetta, kunnes kana kypsää.

Vierailija
2/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteita ja tuoreita yrttejä reilusti, se antaa makua. Raakamakkara, esim chorizo, on maukasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En enää ikinä mitään. Vappuna sain idean että teen peltilihapiirakan. No, tein ohjeen mukaan taikinan mutta se ei ollut sinne päinkään. Kokkareista ja jauhoista mössöä jota ei voinut kaulita. Lopulta vedin taikinan peltiin jonkinlaiseksi rupiseksi levyksi ja heitin täytteet päälle ja uuniin. Syötiin se kuitenkin vaikka se ei alkuperäistä ohjetta muistuttanut mitenkään paitsi ainesosiltaan. Tästä lähtien ostan valmiit taikinapohjat.

Vierailija
4/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin teen peltiruokaa, mutta sitäkin enemmän peltileipää ja pullaa, kun olen laiska leipoja.

Vierailija
5/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aattlin että peltipurkissa. Tonnikallaa leivälle ja päälle ktshuppia.

Vierailija
6/6 |
10.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

En minkäänlaisia, saan riittävästi rautaa vihreistä kasviksista, maksamakkarasta ja munista